Ååh.. varför?

Skulle bara vilja skrika rakt ut. Skrika och gråta som en liten barnunge. Troligtvis gjort ett rejält misstag. Vet hur jag kan fixa till det och att jag borde fixa till det, men så känner jag mig själv alldeles för väl. Risken är att det ändå inte blir som det ska. Nu börjar det fan regna ute med. Shit vad jag saknar en del människor som försvunnit ut ur mitt liv. Ringde precis en person jag alltid haft nära mig. Som helt plötsligt bytt nummer och inte går att hitta någonstans. Kände mig bara alldeles tom inombords. Vet att det var tvunget att bli så som vi gjorde, men trodde ändå alltid att personen skulle finnas där. Känner mig så besviken.

Skulle vilja resa iväg. Få komma bort från allting och bara vara ifred. Ingen som ställer krav på mig, ingen som bråkar med mig, ingen som irriterar mig och ingen som gör mig ledsen. Vill komma till en varm, solig och vacker plats. Kunna gå och strosa för mig själv på underbara platser och njuta av lugnet. Bästa hade varit en lyxig spa-anläggning där någon annan bara ta hand om mig och låter mig få en härlig lugnande upplevelse. Så kunna gå längs strandkanten och känna vattnet plaska upp längs benen. Njuta av solens strålar mot min hud och bara känna mig lycklig och tillfreds med livet för en stund.


Bat out of hell

Ska verkligen aldrig mer lyssna på Winnerbäck, någon mer deprimerande artist får man leta efter. Hade honom i hörlurarna när jag var ute och gick och till slut jag ju bara och snyftade där för mig själv, och inte har jag ett skit att gråta över egentligen. Patetiskt som tusan, men shit vad nojig man är ibland. Han bara påminner om mina depressionsperioder i Torsås när ALLA mådde dåligt på en och samma gång.

Nej Meat Loaf ska det va ;) Bat out of hell... den får mig att må kalasbra igen. Han är så förbaskat bra!!

Varit en sjukt rolig helg. I lördags var vi i Agebo och spelade en massa lasergame. Tre timmar i skogen bland klippblock och grenar. Har hela kroppen täckt av blåmärken. Skulle någon få se mig utan kläder skulle de kunna tro både det ena och andra. Träningsvärken var inte heller att leka med. Har haft konstant träningsvärk i två veckor nu efter att Jessica och jag var ute och red. Det kändes så där bra när man var och hälsade på folk och man satt och gresade med benen som en karl. Gick inte riktigt att hålla ihop dem haha.. I vilket fall, grymt roligt hade vi. Det var en ordentligt bra eftermiddag, sen vann ju vårt lag med.. weah!! Kanske tack vare Ammy som var vår lilla spion tss.. :D



 


Sen när vi kom tillbaks till Nybro var det mest tänkt en skön hemmakväll med lite vin och snacks. Slutade mer party och en tripp in till Kalmar, men blev en lyckad kväll. Martin och en kompis till honom hängde på. Sen var det jag, Hanna och Jessica. Var roligt att Hanna hängde på. Hon har ju missat hela vår partysommar, bättre sent än aldrig. Träffade Maria och några inne på Vallen med, det var skojigt. Sen i en urläcker peruk hittade jag min supersnygga kusin ;)



Finns fler bilder på facebook!

Vad jag längtar efter att dansen ska börja nu. Det är så otroligt segt att sitta hemma om kvällarna och inte ha någonting för sig. Ska bli så skönt att Simon flyttar hem, nu kan vi verkligen dansa två gånger i veckan. Vi ska testa en ny kurs, Rock´n roll and Hustle. Sen ska det bli yoga i höst nu med. Börjar nästa vecka *längtar*

The girl is in love

Det har varit en händelserik vecka i mitt känsloliv. Lite i chocktillstånd över hur snabbt saker och ting har hänt, men det är helt underbart. Gått runt med ett stort leende de senaste dagarna och det är en alldeles speciell persons förtjänst *ler glatt* Rotade fram min dagbok nu när jag kom hem där jag har min krav/pricklista för vad jag söker hos en kille. Han klarade sig mycket fint, sicken tur. Till och med träffat min far redan.. lite läskigt jag vet haha.. Känns bara så konstigt bra och det var sjukt länge sen det kändes så. Hoppas att alla ska tycka lika bra om honom som jag gör.

Puss puss puss

"Dumpa honom"

Kvinnornas överlevnadsguide enligt Operah... och hallå, vem lyssnar inte på Operah ;) Är teamet bakom Sex and the city som skrivit den så älskar man Sex and the city älskar man denna. Tänk om jag fått tag i  denna bok när jag började gymnasiet. Så mycket idiotiska relationer och strulande hit och dit jag säkerligen hade klarat mig undan. Eftersom Frida börjar gymnasiet på måndag. Flyttar till Gamleby och allt.. usch.. och vi nu ska utelämna henne till ett gäng hemska bönner tänkte jag ge henne denna som en avskedsgåva och hoppas att hon inte gör riktigt lika många misstag som jag gjort i mina dar. Hon är för snygg för att vara utan boken hehe..

Så dagens uppdateringar:
Har idag varit ute i Agebo med Jessica och ridit på första gången på tre år. Barbacka på fjordingarna, det kommer då inte kännas riktigt lika roligt imorgon minsann. Värker redan lite i innanlåren ;) Värk i innanlåren *skrattar* något vi varit med om tidigare tss..
Så blev det fikastund med Hanna och vi spanade in nya "Osthunken". Så torsdagar på torget alla brudar som vill handla ost, det är ett hett tips!
Blev så bjuden på middag och hade en mysig eftermiddagsstund.

I övrigt känns livet ganska underbart just nu. Saker verkar gå åt det positiva hållet för mig och det gillar jag ju så klart. I helgen festades det lite igen och söndagen så hängde vi i Kalmar och skulle försöka shoppa grejer till skolan. Sådär bra det gick dagen efter, ischa.. Slutade med att vi bara stod och fnittrade bakom varsin kikare på Jula.

Lördag eftermiddag den 23 augusti blir det lasergame för alla som är sugna. Hör av er till mig så snart som möjligt.

Puss och snusk och sånt.. ni vet!!

En numera död kaninunge

Jag råkade köra över en stackars liten oskyldig kaninunge idag. Känner mig även nu flera timmar senare som den ondaste människan i världen. Hörde och kände hur den dunsade i under bilen och såg sedan den lilla livlösa kroppen i backspegeln. Blev så ångestfylld. Har nu blivit en mördare också.

Tänk vad mycket saker det finns man skulle vilja göra ogjort. Vet inte ens var jag ska börja. Mest av allt är det väl saker jag gjort eller sagt i olika relationer med människor som jag skulle vilja ta tillbaka. Sådana personer jag sårat som jag aldrig förlåter mig själv för. Undrar vad fasiken jag tänkte på egentligen. Ibland gör man saker för sin egen vinnings skull som i slutändan bara kommer att påverka ens sinne negativt och det enda man känner är självförakt.

Who you are!

Just nu känner jag mig aningen vemodig, smått förfallen. Vill så gärna känna att jag kan lyckas, att jag för en gångs skull är värd någonting mer än en brödkant. Är så nervös över allting. Har en sån där stor klump i bröstet. Kanske beror på att jag sitter ensam och tänker för mycket. Det är troligtvis inte särskilt nyttigt, men va sjutton.. Skrev en sån där herrans massa sidor dagbok förut med. Skönt sätt att få ur sig allting.

Pratade med en person förut idag som betyder väldigt mycket för mig och kände bara hur tråkigt det är att man så lätt förlorar kontakten med människor som man egentligen bryr sig en väldans massa om. Finns så många som jag önskar att jag hade betydligt bättre kontakt med, men känner mig så hemsk när jag till ursäkt för att jag inte hör av mig har att jag inte har tid. Vill man så finns tiden där, men jag är så grymt dålig på att höra av mig i alla fall. När jag väl får det lugnt om kvällen är jag inte alls på humör för att prata i telefon, maila eller ta till andra avancerade kontakttekniker. Då vill jag bara ligga i min soffa och äta.

Åh Robert Gustavsson.. Tony Richardsson och lets dance.. kniiiiip

Bättrade på kvällen, men ack vad jag vill ha tillbaks Lasse till allsången. Han är alltid mannen i mitt liv!!

NEEEJ, för du har hånglat med Frans!!!

Weah ytterligare en toppenhelg.. Vem har haft världens bästa sommar???? *dansar runt med armarna i luften*
Me me ME...

Fasiken vad det händer saker när vi är i farten numera. Fredag eftermiddag satt me and my girl hemma i min soffa och sunkade. Det måste bara hända något.. Efter något litet telefonsamtal var kvällen räddad. Vi drog in med Stella och hennes kompis Madde till Harrys och bowlade. Så sjukt duktiga vi var.. not haha.. men attans roligt hade vi. Sedan blev det en massa dans, tjejsnack och spanande :D Så kom Martin och hämtade oss.. sicken toppenkille *pussa* Tack ska du ha!!



Lördagen ägnades åt att titta på film. Sen framåt kvällningen drog vi ut till Agebo och tog en svängom i solen på pappas fina dansbana. Sen drog vi in till Kalmar och hängde med Ingemar på förfest med en massa grabbar, och gissa vad hehe.. JAG fick hela församlingen att sjunga allsång till Lasse Berghagens Det var en kväll i juni *eloge till Hanna* Planerade även in ett giftemål och beslutade mig för att följa Majsans exempel för killars längd. Min gräns ligger nu på 1,80 allt där under kommer från och med nu dissas. Jag vill herregud inte ha pygmébarn. Ingen ska behöva lida som som jag gjort hehe.. ;)

Ja och vet ni hur roligt det är med rykten och skvallar.. me love it!! sorry folks :D