Soldyrkare

Ååh bara älskar denna ljuvliga sol. Hur underbart kan livet få bli *ler* Idag har jag varit på Vita sand med familjen och kusinerna. För typ första gången på sex-sju år kunde jag bada riktigt. Verkligen bada, vara i vattnet länge länge länge... Kan knappt beskriva hur skönt det är att mina händer och sjukdomen blivit så mycket bättre att jag faktiskt klarar av detta. Det är nästan otroligt. Så hela dagen har jag sprungit upp och ner i vattnet. Spelat volleyboll och badminton och haft vattenkrig med Ammy.

Har för övrigt varit en så grymt underbar vecka. Jessica och jag har mest glassat runt, lekt och blivit uppassade. Grabbar är då för bra att ha tihi.. Dagarna har vi pressat i solen, ätit en massa gott från våra picknickbag, badat, åkt raggarbil och spelat en herrans massa uno. Kvällarna flöt i väg och jag fick inte alls gjort det som jag skulle, men det känns inte som om det gör någonting för jag har mått så bra. Tänk att man kan bli så lycklig av lite sol.

Enda som retar mig är att mina systrar har börjat med parmiddagar... och bara för att jag "råkar" vara ensam så är man nu utesluten ur det sociala familjelivet. Det går skam på torra land *morrar högt*

Imorgon börjar då allvaret igen. Ska ha personalmöte på skolan. De två nya lärarna kommer och vi ska gå igenom alla ämnen, arbetsordningar, normer och regler på skolan. Ska bli en spännande start.


Ps.. och ja förresten... Nu börjar jag vilja ha uppdateringar om allas liv. Så slå en pling och berätta om vad som händer.

"We don´t need no water".... (Eurotrip)

Stående repliken från oss brudar i helgen när regnet föll över oss och vi dansade regndans ;) Förutom de små korta stunder det blev blött ute har vi haft det helt underbart. Checkade i lördags in på våra rum på Strand i Borgholm, avnjöt en god middag och sen började det härjas. Det var jag, Jessica, Stella, Simon och Olorna som enligt ett nytt uttryck jag fick höra "rullade hatt". Skaffat flera nya, intressanta och sjukt roliga bekantskaper. Konstaterat att världen är extremt sexfixerad, fast insåg samtidigt att tänk vad tråkigt livet varit annars. Efter en omgång "Sanning och konsekvens" kom Jessica och jag så småningom att hamna i en hm.. "intressant" diskussion med några grabbar om olika skittekniker. Kan upplysa om att det finns fruktansvärt obehagliga ting att veta om på denna front och även väldans massa fler tekniker än ni någonsin kan ana.




Lördagskvällen hamnade vi på något rum tillsammans med Kim och några vänner till honom från Jönköping. Blev en massa vin, drinkar och sen var min lycka gjord. Hamnade på en högtalare framför kravallstaketet och satt med andra ord absolut så nära BWO som man kan komma under konserten. Sååååååååå lycklig stund för mig *ler glatt* och jag slapp trängas bland onda människor. Natten avslutades på vårt hotellrum i sängen, fem personer och Van Helsing haha..


Söndagen glassade vi runt i Borgholm innan det åter igen började festas. Några av pojkarna i mitt lilla harem åkte dessvärre hem, men vi flickor klarade oss fint. Vi ockuperade Kim och grabbarnas dusch och piffade oss fina. Sjukt härlig kväll och mer människor än vad jag sett på väldigt länge. Träffade nog halva min vänskapskrets där. Stina och Maria hade lyckats hitta dit. Blev så glad när jag fick dansa lite med mina grymma älsklingar och på vipen till och med *skrattar* inte ofta sådant händer.


 


Hemma fyra måndag morgon och var trots det på jobbet i tid. Gissa vem som var trött?! Ändå blev det inget sova sen. Hanna och Jessica var hos mig och vi gjorde en mycket kladdig och god chokladtårta. Svullstade lite hehe.. Så blev det en promenix för mig och J, en halvtimme hos ett gäng tv-spelare i Kungshall innan vi kröp ner i min soffa, blev otroligt tjejiga och tittade på Dirty dancing. Så många timmar senare efter att vi skvallrat färdigt, suktat efter män med snygga armar som kan dansa och lite te kröp en nöjd och faktiskt ganska tillfreds liten Hanna ner i sin säng och drömde sig bort... ;)


"Pinsamt"

Bio i onsdags *ler* Narnia och jag var på toppenhumör så klart. Kommer i god tid till biografen, vi hämtar ut biljetterna i automaten och sätter oss för att vänta på att föreställningen ska börja. Hinner gå på toa, köpa varsin stor dricka och en gigantisk bunke popcorn. 21.00 börjar insläppet och vi traskar fram där. När jag sträcker fram biljetterna säger gubben... "- Men ni är ju på fel biograf". Vi har alltså enbart fem minuter på oss att springa de 500 meterna till den andra biografen med exakt samma namn. Så med vår dricka och popcorn kutar vi fram längs Malmös gator och inte nog med att folk glor som idioter (för hur normalt är det att man kommer springande med en stor bunke popcorn) Nej då har man dessutom dilemmat att det blåser så alla vi möter få popcorn flygande på sig *skrattar* Så med andan i halsen kommer vi precis i sista sekund inspringande på rätt biograf och möts av en skrattande kille som tar emot våra biljetter.

Ibland känner jag mig bara så fruktansvärt hopplös. Fast hur lätt är det att veta vilken bio som är filmstaden 1 och 2 i en stad som Malmö? Men pinsamt var det.. Tacka vet jag Nybro som har EN biograf ;-)

Malmö - my city

Nu sitter jag hos Per i Malmö och det är sååå skönt att komma bort från Nybro lite. Kännt mig lite väl insnöad i småstadslivet. Så i morse åkte jag, Lina och Filippa ner med tåget och hela dagen har gått till att shoppa. Hittat en massa fina skor åt både mig och syrran, nog varit överallt känns det som haha...
Så nu ska jag njuta av storstan, tycker det är helt underbart att vara här igen!

Söndags var det Strand igen och vi hade hur roligt som helst. Blev kanske lite mycket av det goda för mig. Det märkte jag särskilt dagen efter. Fast träffade så många av mina underbara vänner och det är alltid lika roligt.


Aningens glader

Så måste jag även lägga upp en bild på Gabriella och hennes lille Vincent. Åkte ner till Söderåkra och hälsade på dem och Tobias i fredags. Fikade lite och kom helt plötsligt på att jag numera är tant. Hur hemsk tanke är inte det?!



Frågelista för dejting - som gick lite över styr

Idas och Hannas frågelista för dejting 

Detta är vad som ska tas upp på första dejten för att slippa göra misstag!

1.  Är du singel? (Helt och hållet singel? Ingen pojk- eller flickvän? Helt 100?)
2. Hur gammal är du? (Bör inte skilja mer än 10 år)
3.
Har du någon könssjukdom? (Han bör svara ärligt, det finns ju kondom)
4. Hånglat med en annan man? (Åh vad gay du är hehe..)
5. Hund eller kattmänniska?
6. Kan du dansa brudvalsen? (upp till bevis)
7. Spelar du gitarr? (Säg ja, säg JA... Det är sååå sexigt ;-)
8. Hur ofta tycker du att det är lagom att ha sex?
9. Skulle du kunna tänka dig ta över rollen som hemmfru?
10. Har du någon dold talang? (Svar nej tolereras ej, minsta lilla är bra för oss att veta)
11. Tycker du om att exprimentera nya grejer? (Du vet vad vi menar)
12. Vad är du för stjärntecken? (Passar vi ihop enligt stjärnorna, ack så poetiskt vackert)
13. Vilka är dina svaga sidor?
14. Ta av dig tröjan! (Ska bara undersöka armmusklerna lite granna) Ingen fråga, ett tvång!
15. Ställer du dig frivilligt vid spisen? ( JA TACK!)
16. Mina bröst eller min rumpa?
17. Vill du ha barn?
18. Kall eller varm resa? (Och betalar du?)
19. Vilken är din favoritfilm?
20. Är du en toffel? (Jag tycker bättre om träskor)
21. Vilken är din favoritkomiker (Viktigt med samma dåliga humor som systrarna Jonsson)
22. Vad har du för åsikt om manlig hårborttagning? (Vax, rakning av "väsentliga" ställen mm)
23. Vad är ditt önskeställe att ha sex på? (Nyfiken i en strut)
24. Är du en person som gillar att ta initiativ eller kommer du ligga där som en död fisk och titta i taket?
25. Hur hanterar du situationen då morfar hotar dig med bössan på släktmiddagen?

Sjukt onda fötter

Sjukt onda fötter.. Tre dagars dansande av olika slag, men oj oj vad roligt jag har haft under helgen. Fredagskvällen i Lundegård på dansbandsveckan tillsammans med Karolina och Simon. Fyra timmars buggande sätter sina spår. På lördagen kom Broman och Magnus. Så åkte vi och Simon ut till Agebo och grillade. Föräldrarna hade anordnat danskväll på nya dansbanan, så svängde de lurviga (ordagrannt haha där hade vi riskvarning) där med en stund innan vi åkte hem till mig och spelade Elasund och Settlers. Älskar sällskapsspel... =)

Söndagen sov jag bort mestadels, sen var det upp och piffa innan vi drog till Öland. Simon och Linus kom och hämtade upp mig och Jessica och så åkte vi till Möllstorp och hängde hos Lina och Andreas en stund innan vi drog upp till Borgholm och Strand. Var en sjukt rolig kväll. Vad vi härjade. Precis en sådan kväll jag längtat efter i evigheter. Mycket dricka, mycket dans, underbara vänner och många många snygga grabbar. Kan det bli bättre för lilla mig???

Men så måndags morgon när jag vaknade var fötterna inte fina. Den ena var alldeles blodig efter att jag blivit stämplad. Onda kvinnfolk med vassa klackar. Blåmärken och blåsor med överallt.. aj aj aj.. inte så att man riktigt ville upp och gå på dem. Tur man är lite kunnig inom området, så nu börjar de återhämta sig och ser snart fina ut igen.

"Skrutten" är besiktad och ska vårdas lite bara sen ska vi ut på vägarna igen =)

Knipövningar, sol och....?

Ah.. hur patetisk är man inte när man sitter och lyssnar på när Oprah pratar knipövningar *skrattar* Enligt "proffsen" så kommer man i framtiden ha betydligt bättre sex om man gör knipövningar varje dag. Då slog mig att jag har såna där knipkulor undergömda någonstans. Skaffade dem vid ett av våra sexpartyn på Korr. Kanske dags att leta fram dem så jag kan få fantastiskt sex hihi.. ;-)
Yogan kanske kan hjälpa med hm..

JAG HAR SEMESTER!!!!!!
Hur fantastiskt är inte det. Har fyra veckor som jag får spendera precis hur jag vill. Det enda som kan kännas lite tråkigt är att jag inte direkt har någon att spendera dem med. Skulle vilja göra lite utflykter och hitta på lite roliga saker, men mina kära vänner verkar få jobba hela sommaren flera av dem. Eller så befinner de sig långt bort. Fast jag gillar helgerna då händer det mycket roligt. I helgen blir det mys med Sofi på stan, settlerskväll med långväga vänner på lördag och söndag ska vi till Strand. Härja och ragga lite tss..
Sen som jag planerar nu tänker jag våldgästa Lina och Andreas lite i husvagnen nästa vecka. Så frågetecknet blir nog Öland!!!