Sthm & utflykt

I fredags blev det en mysig hemmakväll med lite grillat och Så ska det låta. Sen packade jag en ryggsäck och begav mig upp till Stockholm. Blev lite kinkig då första tåget blev inställt så fick åka ersättningsbuss från Nybro till Alvesta. Kom en timme senare än planerat till Stockholm. Bosse hämtade mig på stationen och vi åkte direkt till Enköping där jag skulle hålla kursen. Det kändes som att det gick bra och att de var nöjda. Efteråt checkade jag in på Scandic hotell i Bromma. Köpte med mig lite kinamat upp på rummet. Hade för en gångs skull inte med mig datorn och det var ganska skönt att koppla bort omvärlden lite grann. Söndags morgon hade jag helt tappat rösten. Lite otur att det var just denna dag när jag ska prata non stop. Lyckades ändå rätt så bra tyckte jag. Hon var jättenöjd och som tack fick jag den nya chanelparfymen. Inte fy skam det =)

Har en hel del på gång vad det gäller kurser framöver och det känns väldigt roligt. Det är utmanande att köra sådana här dagar och ger mig mycket. Efter kursen blev jag utbjuden på middag, persisk mat. Det var inte min grej, smakade väldigt underligt. Därefter träffade jag Linn en snabbis innan bussen gick hem. Hon ska till Oslo och se eurovision i helgen. Snacka om att jag är avundsjuk.

********** **********

Förra helgen firade vi mamma och pappas 25-åriga bröllopsdag. Vi åkte hela familjen på utflykt på Öland. Åt en jättegod picknick och sedan red vi Islandshästar. Hade en väldigt rolig dag. Är inte så ofta som vi ses och umgås alla numera. Har varit lite utspridda ett bra dag.

Picknick med familjen
Picknick med familjen

Lina och jag på Islandshästar
Lina och jag på Islandshästarna

 


Sjuklingar

Min älskling ligger i sängen och är sjuk. Själv låg jag och kräktes halva natten, som tur är har det gått över för min del. Han mår inget vidare, tycker så synd om honom. Så det blir en lugn dag här hemma. Ska försöka läsa på lite inför nästa helg. Ska troligtvis upp till Stockholm och hålla lite kurs då. Det blir nog roligt, ska se om det går att få ihop så jag kan träffa lite vänner på samma gång. Kurserna håller inte på alltför länge och bara dagtid.

Igår träffade jag Frida Nilsson på förmiddagen och fikade lite med henne. Fick träffa Anton som blivit så stor nu, nästan två år. Därefter dök det upp lite folk här hemma. Elsa och Magnus kom och två av mina systrar, Ida och Frida, och även Simon. Vi hade en mycket trevlig kväll då vi spelade en massa kort, spel och hade roligt. Äntligen fick jag spela en omgång Settlers of Catan med, det var länge sen. Ska införskaffa lite nya spel så vi kan ha fler spelkvällar framöver. Funderar på Svea rike och Scotland Yard till att börja med.

Settlers of Catan


Biodags

Ja nu är det snart dags att börja gå på lite bio igen. Alla systrarna ska nog gå och se Sex and the city igen. Sist var det riktigt roligt med syskonkväll =) Sen är det nu bara 51 dagar kvar tills Eclipse har premiär och som vi längtar hihi.. Hade velat se Robin Hood med som har premiär på onsdag, får väl se om det blir av.

Den här veckan är det en del på gång. På torsdag är det Agebodagen. Så då blir det ut till föräldrarna och jobba lite. Alla är hjärtligt välkomna ut till Agebo. Det är mellan kl 10.00-18.00. Lördag ska vi fira mina föräldrars 25-åriga bröllopsdag. Så hela familjen ska hitta på lite skojigheter. Nästa vecka blir det Ullared en sväng iaf, shoppa loss lite granna ;)

Rosévin

Nu har jag myst ner mig i soffan framför Så ska det låta. Har en flaska med rosévin och lite tilltugg framför mig. Mycket behagligt att bara få vara så här en fredagskväll. Älsklingen är iväg och spelar fotboll i Orrefors. Lider med dem att spela idag. Kallt och regnigt, uscha!! Nu är det sista färdigmålat i rummet så imorgon kan vi börja inreda där inne. Någon som har förslag på vilken färg man ska ha på gardiner i ett rum som är champinjonfärgat? Har ingen aning själv, det funderade jag inte på när jag valde färgen.

Helgen blir ganska lugn för min del. Ska på dansavslutning på söndag och så är det dans med Divane på kvällen i Kalmar Follkets park. Så är det någon som vill följa med bara hojta till.

Back in Sweden

Väldigt dålig uppdatering sen jag återvände till Svea rike och det ber jag om ursäkt för. Har helt andra saker i huvudet för tillfället. Hänt väldigt mycket sen sist. Kom hem till min underbara pojkvän och har visst råkat bli sambo för tillfället, men det är rätt mysigt ska ni veta. Hyrde ut min lägenhet när jag åkte till Barcelona, så den finns fortfarande kvar fast i någon annans händer nån månad till. Hoppas bara att grabben kommer stå ut med att ha mig här. Vet att jag kan vara fruktansvärt krävande så försöker tänka mig för lite.

Helgen har varit fullspäckad. Valborgskvällen blev jag utbjuden på middag, finaste som överraskade mig och jag blev så glad. Lördagen var den kalas ute i Agebo för att fira pappa och på kvällen blev det ännu mer kalasande när vi firade Andreas. Resterande tid har jag ägnat åt att måla. Ett rum som skulle målas om och tydligen är jag lite väl noggrann fick jag höra för det tar mig en enorm tid haha.. men nu ikväll blev jag färdig. Nu är det bara några lister som ska målas med.

Hade tänkt kommit i säng tidigt ikväll, men blev inte så. Det där med webcam är farligt. Spenderade en bra stund med att prata med Henrik Broman. Var evigheter sen vi pratades vid. Ska på hans prästvigning i sommar, det ska bli roligt minsann.


Min älskling & jag