Uha för migrän

Igår kväll kändes livet sådär allmänt jobbigt. Stressad över skolan, vet inte vad jag vill med mitt förhållande eller liv. Många stora beslut att ta inom det närmaste. Låg i sängen och pratade med Jonas i flera timmar. Sen nån timme efter att vi somnat vaknar jag med en djävulsk huvudvärk. Frös som en galning och hyperventilerade. Började kräkas och Jonas såg helt panikslagen ut. Nog inte det lättaste att se sin flickvän så. Inte haft ett enda anfall på ett år, så kändes inte helt skoj. Fick förra gången en migränmedicin i form av nässpray som jag tog direkt. Tror nog att det hjälpte lite, blev inte värre iaf. Kräktes till och från under 12 timmar. Sen var bara huvudvärken kvar. Känns lite sådär när jag ställde mig på vågen förut och den visar 47,2 kilo. Snacka om att man känner sig undernärd. Nu har det börjat lätta och jag har fått i mig både lite smörgåsrån, loka och nyponsoppa. Så fått i mig lite näring.

Hade tur i oturen. Låg och grät under natten för att jag inte visste hur jag skulle klara att jobba. Trodde mamma hade spa, men som tur var kunde hon åka ner till skolan. Sen var det ju BWO som skulle spela på Palace ikväll. Var skitledsen för att jag inte skulle orka det. Då visade det sig att konserten var inställd. Så det var ju bra att jag slapp missa det, hadenju redan köpt biljetter. Så nu ska jag bara hoppas att man får pengarna tillbaka. Är ändå 600 spänn eftersom Lina och Ida skulle med.

Nu ska jag se vem som åker ut i idol sen ta en sömntablett och sova länge länge..
Puss och kram

Idolhelvetet

Allvarligt talat.. Jag känner mig skitfånig som nu sitter och skriver om idol. Har inte alls varit intresserad, men igår satt jag och tittade på det en stund. Det är fyra skitduktiga och talangfulla ungdomar som sjunger och är utmärkta artister. Så åkte då oväntat Daniel ur tävlingen. Läser jag på aftonbladet idag om att jurymedlemmar varit så förbannade att de slagit sönder väggar och de hånar, är helt groteskt hemska mot de stackars idolerna. Andreas är en kille från landet, lite småtöntig och dan men har en fantastisk röst. Han hängde inte löst utan fick troligtvis väldigt mycket röster. Visst jag tyckte också att Daniel hade mer talang än Andreas, men det är så extremt dåligt av juryn att vara så partiska. De kan göra uttalanden och säga att fel person åkte ut, men den avsky de visar mot Andreas är rent idiotisk. Förstår inte hur man kan bete sig så mot en annan människa. Han är kanske inte den bästa av idolerna, men han är tydligen den som svenska folket tycker allra mest om av killarna. Då ska han självklart vara kvar. Han har charm, kan tala för sig och jag tror svenska folket gillar att en helt vanlig kille från vischan kan slå sig in i mediavärlden på det här viset. Blev så grymt irriterad på att den förbannade juryn inte kan bete sig humant utan konstant trycka ner andra i skorna. Andreas har kämpat minst lika mycket om inte mer än de andra för att visa vem han är. Han har fått utstå så mycket skit från juryn och ger ändå inte upp. Det är imponerande om något..

Sluttalat för idag... *over and out*