Kramsjuk

Kramsjuk.. javisst!! Enligt den där kramkursen jag gick en gång så ska man för att må riktigt bra ha minst tolv kramar om dagen. Inte brukar jag få så många kramar inte. Fast med tanke på senaste veckans kramande så borde jag verkligen inte vara sjuk hm.. Önskar verkligen att jag befann mig på Tallnäs just nu. Nyår med ett vintermöte, känns som om det hade varit rätt grej för mig i år. Det är så väldans mys =) och där får man kramar så det räcker för flera månader. Åtminstone var det så på "min tid" *skrattar*

Fast nu ska vi ju ha knytkalas och det ska med bli väldans roligt. Har fått låna ett singstar nu, så här ska det skrålas en herrans massa tihi..

Nu har jag iaf slurpat i mig ett helt paket fil och funderar över hurvida man ska handla och baka glasstårta ikväll eller imorgon. Är lite trött eftersom vi hade fullbokat i salongen idag och två av fem tjejer var sjuka, så jag hade att göra. Skulle vilja ligga framför en varm brasa och mysa nu. Daniel berättade om hur skönt han haft det när han somnade inatt, så blev fruktansvärt avundsjuk. Tänk om man haft en öppen spis, kamin eller något i lägenheten. Det är alldeles för kallt ute, rent av äckligt. Har gått i promenadstrejk. Martin trodde han skulle få ut mig ändå, men knappast. Mig ser ni inte på gatorna förrän det är plusgrader igen.

Istället nu så tänker jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa "Morfar Prosten". Roligare barnbok får man nog leta efter. Tur att ingen ser eller hör mig, för jag skrattar så hysteriskt åt denna bok på var och varannan sida.

Puss, mys och sånt

Ensamhetssyndromet

Har under julveckan upptäckt hur många som faktiskt lider av ensamhetssyndromet.. Eller också har bara väldigt många människor helt plötsligt börjat visa sina slampiga sidor *ler* Nej men allvarligt har aldrig riktigt sett det så här tydligt innan. Visserligen har jag inte direkt varit ensam de senaste jularna, men ändå. De som är singlar verkligen öppnar sig och det står ungefär "kom och ta mig" i pannan och inte för att det är något fel i detta. Vem fasiken vill vara ensam hela julveckan =) Spännande har det varit i alla fall haha.. och slampighet har jag alltid varit för ;-) Nej jag är stolt över er allesammans, klart man ska ta för sig lite när tillfällen ges *skrattar*

Nu är nyår spikat och klart. Vi håller till hos Hanna och Calle och det blir knytkalas =)


Och förresten vad tycks om vår lilla tomte??

Själv tycker jag det ser ut som Johan fått sig en liten pervers buktalardocka i knät =)

Lite bilder från juldagen när vi var hos Peter i Emmaboda och lilla jag var askalas *ler*

                         

Uppesittarkväll?

Tjola balooo hum hum hum dadum... fasiken vad jag är på bra humör ikväll. Examen är över och det har gått kanonbra, samt att vi blev klara med betygsättningen betydligt tidigare än jag räknat med. Har haft en så rolig eftermiddag tillsammans med mina underbara arbetskamrater. På grund av en viss övertrötthet satt vi mest och snackade skit och skrattade åt perversa kommentarer istället för att göra det vi skulle. Nu är det KLART!!

Kom hem, gjorde mig lite prinskorvar och druckit en massa julmust. Så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Helst skulle jag vilja mysa lite med en viss grabb ;-) men dessvärre är han ju låååångt här ifrån nu. Så får nöja mig med min vetenalle som vanligt haha..


Åh ett litet kort på mig och Johan från i lördags, lite lagom "salongsberusade" och så hehe.. Av någon konstig anledning blir jag alltid speciellt förtjust i kameror när jag är ute. Kan ni tänka er att jag för en gångs skull inte hade klänning =)

Om det är någon som vill ha uppesittarkväll med mig imorgon kan du ju höra av dig *ler*

Puss puss puss

Förbaskade alkohol

som förvrider hjärnan på folk...

och på mig *suck*
blir så förvirrad och gör en så massa dumt. Förstår inte varför allting blir så fel?! =)
Haft en väldigt trevlig kväll annars. Blev lite förfest hos Johan. Han har fått det så mysigt i huset nu. Nästan så man vill flytta dit igen. Kan sakna att bo med mina pojkar ibland, så trevligt med lite sällskap. Fast jag älskar ju min lägenhet. Här kommer jag blir kvar länge länge känner jag. Sen var vi på palace en sväng. Blev en herrans massa dans för ovanlighetens skull =) Träffade Johans bror med som hade med sig sina KFF-kollegor. Snacka om kopior de där två är. Utseendemässigt i alla fall..

Varit en tuff vecka. Jag hanterar inte stress så bra som mina närmaste vet. Migränen har blivit värre även om jag kan hantera det bättre nu. Så har inte fått några riktiga anfall. Nu är det två dagar kvar på jobbet, sen julledigt. Fast jag är så sjukt nervös. Vi har inte tillräckligt med elever för januaristarten. Var så skönt igår när Simon kom till mig vid typ halv två på natten och fick prata av mig. Bara slänga ut mig allting som tyngt ner mig. Helt underbart med någon som finns där och lyssnar ibland. Tror inte han förstår ens vad det betyder för mig.

Har varit i Kalmar och shoppat de sista julklapparna idag med. Martin drog med mig in. Träffade Ida och JK i första affären vi gick in i. Nästan lite komiskt. Så vi hade sällskap resten av dagen. Riktigt trevligt faktiskt. Var mycket imponerad av grabbarna som så fogligt hängde efter mig och Ida.

Nej nu är klockan över fyra och jag borde nog sova. Tänkte baka julgodis imorgon.. mumsigt va. Den som kikar förbi framåt kvällen kan nog få sig en smakbit.

Puss puss


Sex är tillflyktsorten för den själlöse..

När jag inte känner för att arbeta mig igenom de där "att-göra-listorna" jag har på jobbet roar jag mig med lite läsning i mina gamla historiatidningar och hittade en artikel om Valerie Solanas. En manshatande, prostituerad kvinna som begick mord på mannen hon påstådde "hade för stort inflytande i hennes liv". När jag kollade upp henne lite noggrannare hittade jag flera intressanta citat ur hennes manifest. Bland annat detta:

"Sex är tillflyktsorten för den själlöse och dess mer själlös en kvinna är desto djupare inbäddad är hon i den manliga kulturen. Kort sagt, ju trevligare hon är desto mer sexuell. De trevligaste kvinnorna i vårt samhälle är förvirrade sexgalningar. Även om de är förfärligt, förfärligt trevliga så nedlåter de sig självfallet inte till att knulla - det är ohyfsat - de älskar och umgås förtroligt genom sina kroppar och etablerar sexuella relationer."

Om ni bara visste hur mycket jag har filosoferat över detta haha.. fyllde halva dagboken med funderingar igår. Vet dock inte om människor skulle ta illa vid sig om jag fortsatte skriva här. Så jag bara lämna citat åt egna tankegångar. Känns bara läskigt att vara den jag är ibland =)

Hehe.. hon skriver även i SCUM manifest att "mannen är mentalt fångad i skymningslandet mellan apa och människa"

Lucia - 13 december

Nu saknar jag Simon.. av alla människor. Har så där mycket i huvudet jag behöver prata om och så har han åkt till ett utländskt land *skam på bägge dina hus* och min lilla Elin åkte till Cuba igår. Kommer sakna dig gumman. Blir så glad varenda gång du kommer hem från allt ditt flängande så att jag får mig en mysig fikastund med dig. Stort lycka till!

Igår kväll blev det bastu och bad i vedeldad tunna. Så underbart skönt att krypa ner. Det behövde min lilla kropp efter den här veckan. Sen har telefonen gått varm igår och idag av alla som frågar vad som händer ikväll. Lucia och allt haha.. Har inte förstått det där, inte sjutton super man på Lucia heller?

    

Här har ni älskade systers luciagäng. Ida är den sötaste blondinen där brevid lucian.

Nej se nu ska det bli en stunds tecknad film. Jessica och jag har börjat komma över vår lilla musikalperiod. Blev så i och med att vi såg Ariel. Så nu är det DISNEY-tema istället. Filmerna som kommer härnäst är Skönheten och odjuret, Svärdet i stenen och Oliver och gänget.

Puss puss puss och ha en underbar Luciadag!!

Keanu Reeves

Nu ska vi diskutera Matrix en kort stund. Jag älskar dessa filmer, fullkomligt JA. En annan värld, andra liv, annorlunda mystik. Allt sådant jag behöver i en film för att den ska tilltala mig och Matrix är i en klass för sig. Den har otroligt höga betyg ifrån mig på filmtipset.  Finns bara ett litet dilemma. Keanu Reeves. Jag känner och tror stenhårt på att det finns någon annan där ute bland våra kändisar och skådespelare som skulle gjort den rollen 20 gånger bättre. Vet ni tex någon film förutom dess han gjort bra. Han ser alltid mesig, tråkig, alltid samma ansiktsuttryck och tristess över omgivningen (och visst det är hans image). Sen har han inga snygga, sexiga armar heller. Det borde han ha

Nej nu är det dags att lista namn. Så ger mig förslag är boys and girls. Om jag fick utesluta Keanu Reeves ur Matrix.

Vem hade bäst klarat utmaningen att ta rollen i hans ställe och briljera?

Dags att nominera!! Skriv som kommentar vem din nominering blir.
Eller om du nu tycker att jag har fel för den delen med =) Kom i så fall men bra argument tihi..

Puss på er och get on it!!

Vem hade bäst klarat utmaningen att ta rollen i hans ställe och briljera?

Mer Lasse åt folket!!!

Jaha nu sitter man här i en blöt säng (råkade spilla ut mitt tevatten) och löser korsord ur en tidning med en fånig teckning utav Peter Settman på framsidan. Har kurerat mig under ett par dagar nu så jag är jäkligt trött på allt som har med detta att göra. Ändå har jag en kopp med ingefärste framför mig. Det ska hjälpa immunförsvaret och göra att inflammationen lägger sig.

För övrigt tror jag att Peter Settman blivit krönt folkets man. Berghagen har liksom kommit i skymundan. Han fick för sig att bli gammal och vi är nu istället fast med Settman. Det är synd och skam! Visst tycker jag absolut att Settman har sina bra dagar. Han är duktig och gör vad han ska med denna krona, men han har inte "det" som Lasse har. Han är liksom ett dåligt referat av Lasse utan "det" och dessutom i miniformat, blond och utan den fantastiska förmågan att kunna sjunga "En kväll i juni" fenomenalt. Nee... mer Lasse åt folket ;-)

Merlin

Merlin.. japp den nya serien jag följer. Merlin, kung Arthur och riddare Lancelot. Jag älskar allt som är lite overkligt och innehåller magi. Helt klart charmig serie och Lancelot är sjukt snygg *ler stort* By the way, han som spelar Isaac Mendez i första säsongen av Heroes.

Så mitt dagsnöje har varit att titta på serier och äta onyttiga saker. Hört att man absolut får göra sånt när man är sjuk. Hämtat ut antibiotika idag. Så hoppas jag blir piggare snart. Är osäker på hur det kommer gå med behandlingen imorgon om de ställer in den eller inte. Man ska ju helst inte ha några infektioner i kroppen när den utförs.

Och medans jag surfat runt på nätet idag så har jag även konstaterat att damerna i kändisvärlden bytt ut sina assocerarer från minihundar till bebisar. Tänk så totalt ute man är som varken har det ena eller andra =) och vad fasiken, jag är lika förbaskat glad för det.

Insett att mina mediciner är till en stor fördel för mig på fler än ett sätt. Går varken upp eller ner i vikt, så kan äta vad jag vill när jag vill utan att behöva bekymra mig. Är nog lite lyckligt lottad trots allt tss..

Puss på er


Ynklig

Idag mår inte Hanna alls bra *snyft, suck och stön* Ni vet den där medicinkuren jag fått på sjukhuset. Fick första för två veckor sen och den slog ut alla mina vita blodkroppar. Vilket gjort att immunförsvaret blivit kasst. Detta ska tydligen bli bra i slutändan, men eftersom jag nu fått lite skit i kroppen blev jag sjuk istället. Öroninflammation, ont i halsen, en smula feber och annat smått och gott.

Söker nu massor med sympati och omhändetagande!!!!

Update:
I lördags blev det vila under hela dagen. Sedan åkte syskonskaran till faster för att fira hennes 45-årsdag. Därefter begav Lina och jag oss till Kristoffer som fyllt 25. Var en mycket roligt kväll det med. Blev utgång igen, den här gången till Palace. Så det var jag, en tjej till och ett gäng grabbar. Tycker dock det är väldans roligt att gå ut med folk man inte brukar. Tittade på lite kort på efterfesten.com idag. Pierre och jag lyckades hamna på två stycken. Minns inte riktigt att vi posade för kameran, men tydligen.

               


Igår (söndag) var det luciakröning. Ida blev det tyvärr inte, men hon var så otroligt vacker som tärna. Hon överglänste lucian med sitt underbara leende. Bilderna från det kommer senare när Johan kommer hem. Han hade aningens bättre kamera än jag =)

Tomteshots så det tjungar om det =)

Sicken förbaskat rolig kväll vi hade igår. Vi var 25 personer uppe i mina lilla lägenhet. Kändes underbart att så många av mina älskade vänner dök upp. Vi shotade, skålade, sjöng och drack för glatta livet. Två flaskor tomteshots var bara början. Lina överraskade mig med att komma *fick en tår i ögat* den lilla lurendrejaren..

Så mötte vi upp min lilla Jessica på Sandra med. Jag är dock precis lika knepigt social som vanligt när jag går ut *sorry tjejen* Ni vet lilla Hanna springer runt och är överallt och ingenstans konstant. Så jag gissar att det är ett evigt dilemma att hitta mig under en utekväll haha.. Oj oj vad vi dansade med. Tårna är fint söndertrampade och fötterna värker fortfarande lite. Hade helt fel skor, men ack så fina de är. (En liten parantes: Fick under förfesten visa upp mina lovely dresses, då var jag glader tihi.. Nästa vackra sak kommer i min ägo nästa vecka och bliver då numero 30) Mestadels under kvällen sprang jag nog och drog i Henke för att få med honom ut på dansgolvet och svänga våra lurviga till Black jack, men varken han eller de andra grabbarna verkade särskilt lidande av att det blev mycket dans. Simon var spårlöst försvunnen hela kvällen, tror han undvek mig minsann hmf.. Skam på bägge dina hus :P



Fler foton hittar ni på min sida på facebook.

Och mina älskade systrar, fy fasiken vad roligt vi har det tillsammans. Tänk vad tråkigt livet skulle vara utan våra små bravader. Förutom Idas alldeles utmärkta försök att göra bort mig inför den trevliga vakten utanför (som jag dessvärre indirekt känner) *stryk borde du ha*

Sen på hemvägen så kom min absoluta favvis-taxichaffis och hämtade oss. Han är fin som snus ska ni veta och jag tror han är min hemliga Robin Hood *skrattar* Citat " Det är Robin Hood jag vill ha "

Tack allesammans för en härlig kväll. Hoppas att ni hade lika roligt som vi!?
Puss puss puss

5 dec hos mig

Weah var precis nere i källaren och småpratade med killen som fixar & donar med varmvattnet och ikväll kommer det tillbaks. Gissa om jag ska duscha nu de närmsta dagarna haha.. Fy så dumt att jag inte har något badkar, hade varit gutt att krypa ner och slappna av där en stund nu. Tycker mina tomtar i Agebo kan resa bort igen så man kan få deras spa för sig själv en vecka till. Skulle man bara haft sig en grabb med som gillar sånt där mys.

Och glöm för allt i världen inte bort fredag kväll hemma hos mig. Julkalas/ förfest innan Black jack på Sandra. Du/ni är hjärtligt välkomna runt sextiden. Hojta gärna till innan så jag vet på ett ungefär hur många vi blir.

       
När jag och älskade syster var ute senast

Första Advent - Och JAG

Söndag 30 November - Första Advent - Julskyltning - Luciakandidattal - Öppet Hus på Linnéaskolan - Och JAG dagen efter

Vilken dag, vilken helg, vilken vecka...

Som åtminstone mina närmsta vänner märkt har den här lilla damen varit nära ett nervsammanbrott. Klarar verkligen inte stress, men klockan fem när jag fick släcka ner på Linnéaskolan och stänga. Då var jag tröttare i kropp och själ är jag varit på mycket lång tid. Vad jag har jobbat och slitit inför den här dagen och allting gick så UNDERBART BRA. Det kom oväntat mycket folk och vi hade så otroligt rolig dag tillsammans jag och mina tjejer på skolan. De verkade såå nöjda med dagen.

Har inte sovit mer än 5 timmar per natt sen förra söndagen och idag hade jag inte ens tankar på att äta. Så efter stängning gick Martin och jag och åt lite onyttig mat. Mina ögon tårades hela tiden under tiden vi åt. Det var då tröttheten kom över mig. *Hade lätt kunnat lagt huvudet i tallriken och somnat på studs.*

När jag kom hem till sist och jag kände hur all stress och ångest som jag burit med mig bara försvann satte jag mig på mattan i hallen och lät tårarna forsa. Det var så skönt att få ut all den där frustration som jag burit med mig inombord. Nu kommer nog livet bli lite lättare. Det känns verkligen så. Har tagit mig igenom en ordentlig utmaning.... igen!

Vill bara åter igen säga TACK, TUSEN TACK till alla er underbara, älskade vänner som hjälper och stöttar mig. Vill att ni ska veta hur betydelsefullt det är att ni finns hos mig och lyssnar trots att det inte kan vara det lättaste. Och till er som fått utstå vissa nattsamtal senast dagarna; Jag älskar er helt otroligt mycket!

Vill även tacka min lilla Jessica för det mysiga knytkalas jag fick komma med på. Tack tack tack!! *puss*

Nu vill jag ge Ida alla mina lyckönskningar och ber en lite bön för att du vinner lucian *älskar dig så mycket* Vet inte hur jag skulle klarat allt det här utan dig. Du har varit min lilla ängel och förtjänar verkligen det här.