Flytt flytt FLYTT - 080626

Idag börjas det flytta *jubel och applåder* Jag ska nu åter igen bli en oberoende och självständig människa. Hur finurligt är inte det. Ska in till Ikea om en stund och hämta lite nya möbler. Sen slänga ut några gamla. Så om det är någon som vill ha en jyskhylla eller glasbord kan ni väl hojta till. Har beställt bredband nu med. Fasiken vad de ruinerar en, men beroende som man är finns det inte helt stora valmöjligheter. Fast Telia har jag bojkottat helt. Var ju helt vansinnig på dem förra gången så nu får det vara nog.

Sen ikväll ska min lilla Idis komma hit och grilla och sen ska vi ut och härja lite i Kalmar. Så har jag beställt rum på Strand nu till den 19 juli så ska vi dit ett gäng och lyssna på BWO. LYSSNA blir det mest eftersom folk har en vana att trängas och usch vad jag som är så liten avskyr trängsel. Förstår inte varför alla långa människor ska stå just där jag är. De försöker i hemlighet ta dö på mig, det är jag helt övertygad om.Tröstshopping

Dåliga influenser hos mig har numera börjar leda till betydligt mer shoppande av klänningar... Jag som aldrig har varit förtjust i att trängas bland äckliga människor i affärer har hittat min egen nisch på tradera. Så när jag känner mig nere och deppig smyger jag in där på sidan och tittar på alla fina klänningar jag vill ha och förhoppningsvis får (köpa). Har inte ens velat räkna ihop hur mycket jag lagt ut på dessa klänningar i vår, men jag älskar dem allesammans och de är fina. Har åtminstone fått komplimanger för dem. Fick hem den nya idag. Den handlade jag på grund av känslan av övergivenhet. Mycket vacker svart liten sak med volanger och dragkedja i sidan med avtagbara axelband.

Så nu ikväll har jag varit inne igen. Konstaterade att jag blivit dissad av grabben jag nog ville ha, och det kunde han skött betydligt snyggare. Känner en viss deja vu känsla... Så det blir lite tröstshopping innan jag går vidare med mitt liv. Och detta är verkligen bästa tröstshoppingen man kan tänka sig. Få sitta i sin ensamhet, lyssna på bra musik och shoppa utan att någon stör mig... me like it!


Allsång på Skansen - Tisdag, favoritdagen med stort D

Åh imorgon... tisdag, bästa dagen på hela sommaren. Allsång på Skansen OCH Morden i Midsomer. Bara lite ledsamt att Lasse (mannen i mitt liv) inte är med längre. Samma konstaterande som jag gjort nu de senaste fem åren *suckar djupt* Men hihi... ni har väl sett den nya margarinreklamen *ler stort STORT* 
Konstaterade för en stund sedan när jag pratade med Per att jag hade till och med kunnat stå ut med att Lill-Babs är hans ex. Skulle inte ens hata henne så som man annars alltid gör med ex.
Förstår bara inte hur de kan bojkotta en sån fin man som Lasse och låta en sån fjantig liten tondöv typ efterträda honom. Okej, jag tycker om Lundin med, egentligen... men inte i jämförelse med Lasse ;)