SNÖ!!! Förbannade vintermånader


Inte ens november månad och så här såg det ut utanför min dörr fem i eftermiddags. Fick nästan en tår i ögat när jag såg de första snöflingorna falla.

Förutom det har det varit en trevlig dag. Pierre kom hem till Nybro idag, så vi var och fikade en stund. Jätteskoj att träffa honom igen. Så blev det en kopp te med Jessica med, smidde lite planer inför helgen =)

Imorgon är det Korrs 50-års jubileum. Hade varit roligt att åkt ner på, träffa Svempa. Fast dessvärre har jag kunder hela dagen.

Måndag åker jag till Västerås på en ny kurs i Power plate. Ska bli väldigt spännande faktiskt. Efter det blir det en liten visit till Stockholm. Träffa lite kompisar och gamla klasskamrater, gå på seminarier och mässa. Så närmsta veckan kommer vara fullspäckat schema.

Danskväll


Hittade den här i kameran igår kväll, från Sandra för två-tre veckor sen. Ser verkligen ut som om Jessica & jag kommit på världens busidé. Förstår inte hur alla bilder på oss kan sluta så haha.. Ingemar ser mest scary ut & Johan var på riktigt partyhumör

    



Vill bo hos minputtarna

Hanna är bitter ikväll. På grund av det mesta och allting. Mest på grund av kärleken och att hon inte befinner sig på en solig ö i centralamerika.

Tittade på Trollkarlen från Oz med Jessica i veckan. Den är så charmig den filmen. Särskilt miniputtarna ;) Vi gjorde sådana roliga konstaterande. Att om man gjorde en nyinspelning av denna film (vilket jag fullkomligt skulle älska) så skulle man verkligen ha Arnold, lite terminatorstuk över plåtmannen. Hade varit jättecoolt.. och nu låter jag nördig *skrattar*

Miniputtarna verkar ha ett ultimat samhälle, där skulle jag vilja bo. Om jag nu inte få välja Narnia som alltid har och alltid kommer stå högst på min önskelista. Det känns så bekymmersfritt på något vis, så lyckligt och vackert. Är nog lite för mycket av en fantasidrömmare ibland *ler* Inte många dagar som går utan att jag längtar mig långt bort härifrån. Fast jag är övertygad om att jag kommer lyckas göra några av mina drömmar till verklighet.

MELODIFESTIVALEN

Gissa vem som är lyckligast i stan ;) Fick biljetter till schlagerfinalen i Globen, mitt absoluta favoritevent. Så ska dit tillsammans med mina älskade, underbart söta systrar och vi ska ha så fruktansvärt roligt att det finns inte *ler glatt*


Kommer blir en lugn och skön helg. Sofi kommer strax och vi ska hänga lite ikväll. Imorgon ska jag på middag hos morfar. Fick frågan "Blir du en eller två?" Han hoppas lika mycket varenda gång att jag ska svara två haha.. Hade varit roligt att chockera honom lite och kunna säga "Ja du lilla morfar, jag har med mig en ny grabb så se till att tyck om honom". Senaste valet tyckte han att jag gjort bra, så fick lite bannor när han kom hem från Cypern och blev uppdaterad om att jag var själv igen. Är rätt duktig på att sabba mina relationer och jag tror min släkt har fått för sig att jag håller på med lite slit och släng vad det gäller pojkar *skrattar* Så är dock inte fallet!!

*Puss & sånt*

Lyckad manikyristexamen

Jag klarade min manikyristexamen. Idag fick jag diplomet och känner mig så glad så det finns inte. Nu kan jag äntligen lägga den delen bakom mig. Funderar på att gå ytterligare en kurs i naglar, för då är tanken att jag kan hålla undervisningen i det till våren. Och nagelsjukdomar är min grej :D shit vad jag har läst om dem. Kan nästan hela den här tjocka engelska boken utantill.



Nu är det 1,5 timme kvar på jobbet, sen ska jag ut och äta med Jessica. Fira lite granna tihi.. Har egentligen gett mig sjutton på att jag ska bli lite mer ordningsam och huslig. Så ska laga mat åtminstone några dagar i veckan och dammsuga i alla fall en... och jag fullkomligt hatar att dammsuga. Kommer alltid på en massa ursäkter för att slippa undan det där.

Fick nya sömntabletter utskrivna av min läkare. De är starkare än mina gamla så det är fruktansvärt läskig när jag kommer på mig själv med att få minnesluckor på nätterna. I morse när jag vaknade hade jag en svag minnesbild av att jag varit väldans kramig och klängig, men var inte medveten om det inatt. Nu när allting börjar lugna ner sig här på skolan är det nog dags att försöka sluta med de där tabletterna. Blir nästan rädd för mig själv.

Igår fyllde min lilla Hanna år också. Så i lördags firade vi henne, var ute en sväng med och härjade på palace. Det var roligt som tusan. Sen igår åkte jag , Ida och Jessica till Kosta och shoppade lite skor. Hittade ett par sådana jag velat ha. Ska skaffa mig ett par riktiga dansskor nu snart med. Kikat lite på nätet, men får beslutsångest så måste ha Simon till hjälp.

Vad är grejen med Christopher Walken?

Nu på enbart en veckan har jag lyckats se tre filmer med Christopher Walken och han ger mig sådana rysningar. Ser sådär obehagligt läskig ut. Tur för honom att han kan agera någolunda för han var inte ens lite minisnygg när han var ung.


Titta bara vilken uppenbart obehaglig människa detta är.
Sitter på jobbet med Jessica nu och hon skrattar åt mig och kommenterar hur patetiskt gullig jag är för att jag promt var tvungen att visa upp hur läskig han är :-D Blä!!!

Manikyristexamen är nu avklarad *pustar ut* Så igår firade jag med mat och bowling tillsammans med Sofi, Hanna och Calle. Gissa vem som vann *dansar mina fina segerdans*
Dock har jag fördärvat mina fötter, övat lite mycket dans tror. Vi tränade i onsdags natt och torsdags kväll så när Simon och jag kom hem gav han mig en välbehövlig fotmassage, sen smörjde jag och plåstrade om mina små fossingar en lång stund.

Och vet ni vart HANNA och Yess ultra ska imorgon *fniss* Shoppa skor i Kosta tihi..

Mamma Mia - S.O.S

Som musikalälskare kan jag inte mer än att jubla över en sån här underbar film. Fast patetisk som jag är ligger jag nu mest och muttrar över att jag själv inte står i strandkanten till en grekisk ö med en varm sol som skiner över mig, vågor som skvalpar om mina fötter och är jättekär *skrattar*

Fast jag personligen hade nog valt att byta ut Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Colin Firth mot andra snyggingar. Kanske Gustaf Skarsgård istället tihi.. Enda nackdelen med honom är att han inte har den där sexiga överkroppen. Inga starka muskulösa armar. Fast lite fin att titta på är han ju ändå ;) Så James Caviezel och Adrian Grenier. Blir en allsköns fin blandning, skulle man kunna välja man efter humöret den dagen!! Naaw..

Av alla texterna så tror jag för dagens tankegångar att detta är den rätta.

Where are those happy days, they seem so hard to find.
I tried to reach for you, but you have closed your mind

***** ****** ****** ******

You seem so far away though you are standing near
You´ve made me feel alive, but something died i fear



Ah NEJ vänta nu, det finns en text till. Den är troligtvis ännu bättre *fnittrar och känner mig otroligt tjejig*

Half past twelve
And I´m watching the late show in my flat alone
How I hate to spend the evening on my own
Autumn winds
Blowing outside my window as I look around the room
And it makes me so depressed to see the phone
There´s not a soul out there
No one to hear my prayer

Gimme gimme gimme a man after midnight
Won´t somebody help me chase these shadows away
Gimme gimme gimme a man after midnight
Take me through the darkness to the break of the day

Skulle vara ganska trevligt med en grabb som dök upp sådär lagom tills jag ska krypa ner i sängen.
Sover så mycket bättre då ;)

Remover = huvudvärk som heter duga

Allvarligt talat.. Hur jag kan vara så dum att jag sitter fem timmar och lackar i lägenheten förstår jag nu i efterhand inte. Det stinker fortfarande ett dygn senare av removern.

Inte konstigt att jag framkallar migränanfall. Började få känningar i eftermiddags och det har börjat tillta. Tog medicinen för någon timme sen. Nu återstår bara att se om den kan hjälpa den här gången. Är fem månader sen jag hade ett riktigt anfall sist, så jag hoppas att det lägger sig. Har inte riktigt tid med detta nu eftersom jag måste plugga för examinationen på torsdag.

Så djävulskt irriterande att det skulle komma just ikväll när alla hör av sig. Magnus kom till Nybro igår och ska vara här i två veckor. Så tänkte jag ska hinna umgås en massa med honom nu. Om det går bra för mig på torsdag så har han lovat att fira med mig. Tänkte försöka tigga mig till att få spela någon omgång settlers med tihi...

And by the way.. Min underbara älskade syster är Luciakandidat i Nybro. Så rösta nu på Ida allesammans!!

Puss & snusk & sånt

Funderar lite som vanligt

När jag flyttade in i lägenheten i början av sommaren var jag så lycklig. Var ÄNTLIGEN själv igen. Fick komma hem till mitt eget hem och bara få vara i fred. Kunde göra precis vad jag ville och när jag kände för det. Festade och träffade dem jag har lust med utan någon som kommenterade det. Detta är bara fyra månader sen och nu känner jag mig färdig. När jag sa till Sara idag att jag kände mig så ensam när jag kom hem om kvällarna bara stirrade hon på mig som om jag vore dummast i världen och svarade att jag skulle ta till vara på den här tiden så mycket det bara är möjligt.

Så hade jag med svarat om jag varit i hennes situation och när jag tänker efter är jag inte alls sugen på att hamna där. Känns på något vis som om då försvinner alla mina möjligheter och drömmar. Att slå sig till ro i Nybro har väl aldrig riktigt varit min plan. Inte i längden i alla fall, men just för tillfället hade det varit skönt med ett lite stabilare liv. Har ändå företaget nu så kommer ingenstans alls.

Insåg förra veckan att det enbart är två helger sen jag flyttade tillbaks hit då jag inte varit ute i svängarna. Kändes lite extremt, men så är det väl när man är singel och så beroende av det sociala livet som jag. Har alltid haft väldigt mycket människor omkring mig. Så för en stund är det skönt att stänga in sig, men jag hamnar i tristess alldeles för snabbt. Gillar egentligen mina lugna kvällar. Det är skönt eftersom man alltid träffar så många på jobbet, men ibland kommer det över mig ändå och känns sjukt ensamt. Äh.. bara att gilla läget en stund till antar jag ;)