Drömmar hit & dit

Vilken hjärtklappning jag hade i morse. Haft världens mest mysko och absurda drömmar. Skojar inte, jag trodde verkligen själv att jag blivit psykiskt störd efter att ha haft både orgier, befunnit mig i en brutal data-spelsvärld där man dödar allt och alla samt maskerat mig för att ta mig in i ett vampyrnäste. Måste vara skönt att inte komma ihåg sina drömmar. Kan tänka mig att jag flög runt i sängen med. Vet att jag frös någon gång när jag vaknade och i nästa stund var genomsvett.

Har varit på bankmötet idag och diskuterat ekonomin och frågan om lån. Så nu ska jag gå runt ovetandes i ett par dagar innan jag får svar om lånelöfte. Han verkade ganska positivt inställd till allt jag la fram, men man vet aldrig. Ber nu för att det ska gå vägen och att jag får ordentliga svar om lokalen imorgon med. Måste hinna få så mycket som möjligt klart innan jag åker till Teneriffa nästa vecka.

Någon som är bra på sånt där med logotyper och grejer? Skulle bli gladast om någon ville hjälpa mig spåna lite =)

Nu ska jag äta innan det är dags för höstens första salsalektion. Har längtat som tusan. Buggen började igår och kan då lova att man var slut. Det är lite högre tempo nu än i våras. De som fortsatt är framför allt de som gå in lite mer för dansen och det är roligt tycker jag.

Hawaiifest

Tänkte lägga upp ett par bilder här ifrån vår hawaiifest i lördags. Blev en lyckad tillställning tyckte jag själv och jag hoppas ni andra instämmer?! Lite synd att vädret inte blev bättre, men tyvärr inget vi kunde göra någonting åt. Ni som är vänner med oss systrar på facebook lär väl redan kikat på Linas bilder. Jenny och Emma har med lagt ut lite bilder,  och gissar jag rätt kommer snart även Calles. Tror det är en lite fotomani i vänskapskretsen haha.. Här kommer ett litet smakprov i alla fall!

Jag och Lina på partyhumör =)

        Olof, Martin & Sara =)

        Robin & jag =)

Min lilla Hanna =)    Jenny    Sandra & Lina dansade hela natten lång :D


Svininfluensan


Kanske gått lite för långt va ;)


Fän & katter

Folk och fän lägger upp mycket underliga bilder på facebook. Vissa roande och andra totalt meningslösa. Idag hade FYRA av mina vänner lagt upp bilder på sina katter och klockan är enbart lunch. Sen har vi då sådana fän som min syster som numera enbart lägger upp kattbilder. Vilken kattmani det blivit. Inga fler som ska skaffa när alla andra ändå är igång? Tacka vet jag guldfiskar, de rivs och bits åtminstone inte. Kan inte folk skaffa roliga djur istället? Typ murmeldjur *ler* det röstar jag för!!!


Så jag lägger upp kort på ett murmeldjur istället & väntar med spänning på vem som blir först ;)

Och så ska man då va älskarinna..

.. ha krafter kvar när ens karl läst "Jag - En kvinna". Var tvungen att kolla upp vad det var för någonting. Läs recensionen nedan *skrattar högt och länge*

"Siv Holm bor i Köpenhamn med sina djupt religiösa föräldrar, som envisas med att dra med henne till musikaftnar med Frälsningsarmén. Musik och halleluja är nog bra, men Siv vill göka. Hon är tillsammans med Sven, som dock vägrar doppa den innan de gift sig, och vackra Siv kan bara inte hålla sig. På sjukhuset där hon jobbar som sköterska ligger antikvitetshandlaren Heinz och pimplar vin. Uttråkad som han är, stöter han hejdlöst på Siv, som gärna flörtar tillbaka, trött på sin träbock till pojkvän. Snart mister Sivan sin oskuld, och sen går det av bara farten. Hon gökar runt med alla snygga karlar hon hittar, och alla faller de för henne. Men hon bara skrattar åt deras förälskelser och - sedermera - frierier . Hon vill ju bara göka och ha det gött! "

Ska vi ta tjejkväll och se den eller vad haha.. Känns bara som ett måste *fniss* Vet att min humor är lite låg ibland, men måste dela med mig lite i alla fall. Imorgon ska jag med tjejerna på Magnus Betnér. Han ska uppträda på Byttan. Vilken rolig kväll vi ska ha minsann =)

Puss på er

*morrar lågt*

Att man ska behöva lida och ha så förbannat ont i magen enbart för att en kvinna som levde för hur många tusen år sen som helst, är så idiotiskt korkad att hon lyssnar på en orm och äter äpplen. DET... är INTE vad jag kallar rättvisa!

Nu ska jag ta min varma vetekudde, min kopp te och mina onyttigheter, så ska jag krypa ner i soffan med the Host och läsa. Drömma mig bort i en ny alternativ värld. Om det är någon som har bra boktips inför min resa så skriv gärna dem till mig. Helst fantasy eller deckare.

Nej inget mer socialt umgänge för mig ikväll. Insåg precis när jag snäste åt en vän i telefonen att denna pms-kvinna bör sitta inlåst resten av kvällen.

True Blood

Lilla jag är så otroligt frälst i denna underbara serie. Skrivit om den på min andra blogg flera gånger, men måste bara lovorda den lite här med. Första säsongen var helt okej, men den andra blir bättre och bättre för varje avsnitt. Alexander Skarsgård har en av de större rollerna i andra säsongen och han är såå grym. Tyckte inte om honom för fem öre tidigare, men efter att ha sett honom i rollen som vampyr har jag ångrat mig rejält. Det är så spännande med vampyrer och fantasy blandat in i nutid på sättet som det är gjort i den här serien.

Haha.. vill ni läsa lite mer om vad serien handlar om samt recension eller se trailer kan ni ta en kik på andra 
bloggen. Självklart rekommenderar jag er starkt att titta på serien. För er som inte är lika nördiga som jag och kikar så fort den sänds i USA kommer den nu börja sändas på SVT och har premiär på onsdag den 26 aug kl 22.00.


Kind of a woman

Oj vad trött man kan vara!! Varit hos morfar och Berit på släktkalas. Suttit och snackat en massa strunt med hennes barnbarn. Det är roligt när man märker hur åldersbarriärerna som fanns tidigare är helt utsuddade.

Efter kalasandet åkte Andreas och jag ut till Agebo. Vi badade jacuzzi och bastade lite. Helt otroligt skönt att krypa ner och det var exakt vad min kropp behövde. Är helt slut nu efteråt, tog inte lång tid innan tröttheten kom smygande. Satt i bilen hem och kände hur gärna jag ville sluta ögonen. Kommer garanterat sova igen helgens förlorade sovtimmar. Borde göra sådana här spakvällar till en vana. Har lovat tjejerna med att vi ska ta med oss några flaskor vin och krypa ner i bubbelpoolen någon dag nu närmaste veckan.

Suttit med luren vid örat sen jag kom hem. Känns nästan som om söndagskvällar för mig är detsamma som att vara växeltelefonist haha..

Haha.. fick ett litet musiktips ikväll som jag gillade enormt! Är bara musik i detta klippet, men lyssna gärna på den.
Bäst är raden "Well I´m no man´s lady if you´re no lady´s man" =)


Det där med danspartners

Det värsta med småstäder och att känna mycket människor, det är alla rykten som cirkulerar. Förra veckan fick jag höra att jag hade en KK i trekanten och inatt gick jag tydligen hem med Dennis. Det roliga med danspartners ska ni veta är att man aldrig, någonsin "bara" kan dansa med dem. För enligt nyfikna människor i den här stan har jag och Simon haft både det ena och andra för oss, helst varit tillsammans en sväng med. Sen Henkes och mina incidenter ska vi inte ens prata om.

Nej men allvarligt gott folk =) Verkligen.... Jag DANSAR ENBART med mina danspartners!!

End of story!!!

Gratis vaxning ingår

Nu börjar min träningsvärk komma smygande. Fått för mig att jag ska förbättra min kondition lite och just i denna stund ångrar jag innerligt denna briljanta idé. Hjälpte kanske inte att jag och Jenny var ute och gick 1,5 mil idag *ler* Kroppen är helt sket slut!! Sen på det haft en hårig karl på spa-behandling ikväll med. Måste säga att en massa hår försvårar behandlingarna. Visserligen har jag vid det här laget lärt mig att inte fastna med fingrarna och att peela kroppen med ett bra resultat, men gaah.. lika frustrerande varje gång. Kanske skulle börja med "Gratis vaxning ingår" ;)

Imorgon ska jag tvätta bilen och försöka göra någonting åt de där förbaskade rostfläckarna jag fått på bakluckan. Ska även boka in ett möte med banken. Nu börjar det hända saker vett ni =)

Johan & jag fajtas lite ;)
Fick det här kortet av Ida förut när Johan & jag fajtas lite ;)

Malmoe

Nu är det lite mycket tristess i vardagen, shit vad jag gör allt för att sysselsätta mig. Längtar tills jag får ett ordentligt arbete att gå till. Förstår inte människor som klarar av att gå så här och inte göra någonting, och jag har ändå jobbat en hel del sen jag slutade arbeta på skolan i maj.

Så vad gör man inte för att roa sig =) Åkte i fredags med Ida och Johan ner till Malmö. Började kvällen med att lyssna på Calaisa på stortorget. Sen stack jag hem till Camilla, en kompis till Stina och förfestade med dessa härliga , vackra tjejerna från Osby. Vi blev glada i gasen och drog ut på stan, skrattade, dansade och hängde med roliga människor.


Sara, Camilla & me


Jag och min supervackra vän framåt småtimmarna


Lördagen ägnade Ida och jag åt fönstershoppande (söndagen blev det riktig shopping) hehe.. Hittade några snygga tröjor och nya underkläder. Sedan fick jag äntligen se Mika och fasiken vad bra han var. Han spelade några av sina nya låtar och jag gillade dem så ser fram emot det nya albumet. Efter en stund på en mysig uteservering bland fruktansvärt många andra människor lyssnade vi även på Miss Li. Hon gav en bra konsert så vi hade roligt som tusan.


Ida jämför sin solbränna med den "sexige" tysken som dansade framför oss

Väl hemma i Nybro igen har jag haft några lugna dagar. Lite spännande saker har hänt haha.. men inget vi talar högt om. Har börjat tycka allt bättre om att hålla saker för mig själv numera. Kan svära högt åt den här stan och dess vida skvaller.

Snart dags för Hawaiifest också mina kära vänner.. welcome =)

Per kom direkt från Bilfirman haha..    Jag & Ida fular oss    Har jag dålig humor eller vad haha.. men det där var hysteriskt roligt    Mm.. ja ja


Vincent Price

Just idag tycker hon inte alls om att vara singel, eller gör hon någonsin det? Jo *ler bistert* det finns många dagar hon stormtrivs med det. Fast just idag hade det varit skönt med någon som tyckte lite granna om henne, eller rejält jättemycket om henne. Någon som fanns där och gav henne mängder med värmande kramar och kyssar.

Sen är hon inte den bästa på att muntra upp sig själv utan tittar på misserabla lågbudgetskräckfilmer av Vincent Price. Fast hon såg någonting bra med, en film som hette
Vincent som Tim Burton har gjort och den älskade hon. Fem minuter lång tragik...

Så ringer farmor för att kolla hur lilla barnbarnet mår. Barnbarnet försöker framställa sitt tillstånd så bra som möjligt (trots sina massor av tycka-synd-om-sig-själv-tankar). Sen frågar farmor om hon inte träffat någon trevlig pojk på länge som hon kan berätta lite om. Barnbarnet tyckte mest det kändes som (här får du ett slag i magen till). Nej hon har ingenting tillräckligt skojigt att berätta på den fronten. Farmodern suckar lite och säger sen tyst; "Ja men Hanna lilla stressa inte, jag var 30 innan jag träffade din farfar". Tack, nu blev Hanna genast mycket gladare!!!

Vem har lånat min Breaking dawn? Jag behöver vampyrromantik så jag får känna mig lite kär igen!

Eviga sjukhusvistelser

Ibland undrar jag om de någonsin kommer ta slut. Känns som om det är min lott i livet att hänga på sjukhus. Igår kväll så började min näsa blöda. När det forsat i en timme så ringde mamma sjukvårdsrådgivningen och fick order om att jag skulle in till sjukhuset på direkten. Dennis var gullig och skjutsade in mig. Säkerligen ingen trevlig upplevelse för honom där jag satt med blod i hela ansiktet. Såg ut som om jag glafsat i mig rått kött som något annat vilddjur haha..

Läkaren lyckades inte få stopp på blodflödet förrän efter 3 timmar och 45 minuter. Det gjorde grymt ont med den där konstiga grejen jag sen hade i näsan hela natten. Värkte överallt kändes det som. Efter blodförlusten var jag helt slut, hade nålar och slangar i båda armarna och fick smärt- och blodstillande tabletter. Fast på grund av smärtan gick det inte att sova så låg vaken hela natten. Läkaren lättade trycket lite i näsan på morgonen och efter att jag tjatat hela dagen lyckades jag få lov att åka hem. Så Andreas hämtade och skjutsade hem mig. Tack gode Gud för att man ha sådana underbara vänner som ställer upp när man ska in där och flänga. Dock måste jag in imorgon igen och ta bort den här slangen ur näsan. Läckert som tusan va?? *blink*

De vet inte hundra vad det hela beror på förrän slangen är borta imorgon och en ordentlig undersökning kan göras, men troligtvis är det blodkärl innanför den inre näsväggen som spruckit. Biverkning från medicinerna.. weah!"


Här är från i morse då jag ändå ser hyffsat pigg ut.
Gigantisk näsa & lite smått svullna ögon efter att ha gråtit som ett barn halva natten,
man får lätt lite ångestattacker av sådant här vett ni =)

Lasse Berghagen

Lasse Berghagen... Mannen i mitt liv som jag sagt så många gånger förut. I fredags så åkte Ida och jag in till Kalmar tillsammans med Sofie och Anna och var på allsång med Lasse på stortorget och vi hade så sjukt roligt. Stod nästan längst fram och sjöng för allt vad vi kunde. Min lycka var gjord, var alldeles salig efteråt. Har längtat sååå länge efter detta *ler stort* Var en underbar kväll.


   
Ida och jag har precis sett Lasse ;)


"Gå upp & pröva dina vingar....."

Våga satsa?

Tankar och funderingar snurrar runt i mitt huvud i en herrans fart. Mestadels handlar det om att ta beslutet nu om jag ska våga satsa på eget företag eller inte. Har gjort min pärm nästan klar nu med budget- och affärsplaner, idéer, tankar och kalkyler hit och dit. Letat fram mina gamla ekonomiböcker och nästan lärt mig administrationsprogramet. Det är jätteroligt och jag tror på min affärsidé. Det som framför allt får mig att tvivla är tanken på att gör jag detta är jag fast i Nybro minst ett årtionde framåt. Fast samtidigt om man gör någonting man verkligen tycker är roligt och som man brinner för kan det kanske vara värt det. Om jag får till det så som jag vill ha det kommer jag ha hur skoj som helst på jobbet och det är väl lite hoppet. Att man ska hitta ett arbete som gör en glad att gå till.

Har läst en massa drömtydningar senaste dagarna. Det har varit lite spännande. Jag drömmer otroligt mycket och ville ta reda på om drömmarna kan ha någon mening. Det mesta handlade faktiskt om att jag skulle använda min kreativitet, våga lite på mitt eget omdömme och se framåt. Plus att människor tycker om när jag anordnar fester *skrattar*


Fridas syn på mitt kärleksliv

Kikade in på Fridas blogg nyss och detta är tydligen min kära lillasysters uppfattning om mig *skrattar*

"Men någon dag... Jag tröstar mig med att jag för en gångs skull inte är familjens enda singel. Hanna är också ute på jakt efter den rätte. Vilket hon har varit länge! Om någon säger att jag är kräsen så har denna person inte träffat min syster. Jag har fått uppfattningen av att hennes förhållanden är ungefär på samma vis som mitt förhållande till Vodka! Börjar bra, tar en med storm, glad och lycklig, sen inser man att det blev för mycket för fort och då gör man sig av med att. Okej jag har haft bättre funderingar, men någonting säger mig att det i alla fall stämmer till 70 %."

Haha.. vad jag älskar min syster!! *puss*


You can´t hurry love

I need love, love to ease my mind
I need to find, find someone to call mine
But mama said;

You can´t hurry love
No, you just have to wait
She said love dont come easy
Its a game of give and take

You can´t hurry love
No, you just have to wait
You got to trust, give it time
No matter how long it takes

Om ni visste vilken humoristisk anda jag kände när den här låten spelades igår =)

Grattis Ida på 20-års dagen

Ett JÄTTESTORT GRATTIS till min älskade syster som fyller 20 idag.


Ida & jag på kalaset


Morfars kennel ;)

Fridas citat

"Gud har gett oss alla en karta, om man inte kan tyda den får man hitta sin egen väg".


Ute igen..

Så sket sig min lugna hemmakväll. Hade kanske inte väntat mig något annat. Var nog mest för att Filip ringde och insisterade på att en kväll på Byttan inte vore fy skam. När jag fått tillbaka bilen från Ida åkte jag och hämtade Jenny i Boda och sen åkte vi till Algutsboda och hälsade på Måns en runda och hämtade något gott ;) Tack vännen!! Så nu vet jag hur han bor med, mitt ute i ingenstans. Visserligen var det en mysig gård, fast det är lite i längsta laget från stan för min smak.


Jag och Stella på Olearys

Kom hem och gjorde mig fin så fort jag förmådde. Sedan gick vi vidare på förfest tillsammans med några andra tjejer innan vi drog in till Kalmar. Träffade Stella och Malin på tåget så vi gick till olearys när vi kom in. Satt där en stund och hade trevligt innan det blev Vallen. Jenny och jag blev totalt nedröstade, inte en endaste av våra vänner ville till Byttan. Fast var helt okej på vallen. Min Simon kom dit och jag träffade en massa, massa folk jag kände. Åkte nattbuss hem för en gångs skull. Det känns lika underligt varje gång. Fast nu höll Simon mig vaken som tur är.




I eftermiddag blir det kalas för Ida. Hon fyller 20 imorgon så nu ska det firas ordenligt. Tänker inte ens berätta vad hennes supergulliga pojkvän har för sig idag *suck* Om man hade det så bra!