Salsa Salsa Salsa

Är så otroligt glad ikväll.. *ler glatt* Hela dagen blev att från att ha varit lång och arbetssam helt jättetoppen. Hämtade upp Simon och åkte in till Kalmar helt utan motivation för att dansa. Gillade först inte alls salsan, mest på grund av att under första terminen strejkade mina höfter och vägrade att svänga på sig, men nu framför allt på grund av de äckliga, illaluktande gubbarna som är med i kursen. Simon har skrattat åt mig varje gång vi kommit därifrån eftersom jag morrat av frustration över att behöva bli tagen på av dem medans han får dansa med små söta tjejer. DET om något är inte rättvist. Om ni visste hur bra killar som kan dansa har det ute på dansställerna. De kan faktiskt välja att bara dansa med söta tjejer medans vi är tvungna att dansa med alla avskum. Eftersom man enligt min far ska vara artig, följa seden och alltid tacka ja när man blir uppbjuden. Om man nu inte har en väldigt bra undanflykt som en igelkottaskinn i röven.

Nåå.. ikväll när vi anlände till dansskolan möttes vi av Ingela som frågade om vi ville träna dagens lektion enbart med henne för att kunna lära oss några nya kombinationer. Vilket innebär att de låter oss avancera till nästa kurs istället för den vi nu gått i. Gissa om jag blev överlycklig, hoppade upp och ner som en liten galning. Den timmen med henne gav otroligt mycket. Så nu blir det extra salsaträning både söndag och måndag med henne och Rigoberto. Ser mycket fram emot det. Vi insåg dock både Simon och jag att vi måste lägga in extra träning hemma för oss själva med om vi ska lyckas med bedriften att hålla isär alla dessa danser. Som det är nu tränar jag redan 10 timmar i veckan eftersom vi även buggtränar en del med.

Vad jag skulle komma fram till är att: Tusen tack Simon för att vi gör det här. Om du visste (eller ja det vet du *ler*) vad detta betyder för mig. Även om det kräver mycket ifrån oss så ger det betydligt mer och du om någon ser ju när jag mår bra ;)

Giftemål i kungahuset

Då har det alltså offentliggjorts att kronprinsessan gifter sig nästa sommar. En historisk dag enligt tidningana så då måste jag nästan kommentera det. Såg precis kungens offentliga uttalande. Skittråkigt när både han och drottningen läste innantill. Hur svårt kan det vara att berätta hur glada man är över att deras äldsta dotter ska gifta sig. Var enbart Victorias ord som över huvudtaget var intressanta att lyssna på. Just nu sänder aftonbladet live från Rosenbad där Reinfeldt ska uttala sig.

Jag har aldrig varit så förtjust i Daniel Westling. Det man läst, sett och hört om honom så tycker jag mest han tillhör någon snoffsig överklass (den sk stockholmseliten) och inte är det minsta folklig. Visserligen är han lika inne på friskvård och hälsa som jag, men det säger ju inte mycket om honom som person. Slisk!! Vet ni att det dessutom finns en sida om honom på wikipedia och den har redan hunnit uppdateras om att han numera är fästman till kronprinsessan, blivande prins och hertig av Västergötland. Tack gode tid för att vi inte bor där. Gaash ja det gäller att gifta in sig rätt =)


Välja vid ett vägskäl

Insomnia och klockan är strax över fem på morgonen. Tänker inte gå och lägga mig igen heller, det är lönlöst. Har varit en underlig natt, jag har tänkt alldeles för mycket. Började titta på en underbart vacker film och kan nog ärligt säga att det var mycket länge sen jag grät så här mycket. Det gick inte att hindra tårarna och har skrivit nio sidor i min dagbok. Trodde inte att jag kunde vara så här känslosam längre, men nu bara rann allting ur mig. Har känt mig som en iskall vandrande pinne de senaste månaderna. Varit som om jag helt tappat förmågan att förnimma olika slags känslor eller visa empati för andra.

Har någon slags tvivel inom mig, något jag inte kan släppa ifrån mig eller ens sätta fingret på. Just nu finns det enbart en person jag verkligen vill prata med, och nu börjar tårarna rinna igen enbart av blotta tanken på att jag inte får eller kan det. Sen är man väl inte helt vettig om man skulle ringa någon vid fem på morgonen bara för att man tittat på en film som gjort en ledsen.

Alltid har jag försökt peppa mig själv till att se möjligheter i allting även när det varit tungt. Just nu står jag vid ett enormt vägskäl och det är så otroligt svårt att avgöra detta val. Båda valen innebär en helomvändning för hur jag ska leva mitt liv. Det ena innebär att ta chansen och kanske kunna förverkliga många av mina drömmar. Medans det andra kommer innebära en enorm prövning för mig. Samtidigt som jag vet att jag kommer utvecklas mycket och göra något jag tycker om och brinner för.

Hur ska man kunna veta att man gör rätt val?

Tjejsnack

Veckans tjejsnack är nog bland det viktigaste som händer *skrattar* underlättar liksom hela ens tillvaro. Svårt att tro va ;D Här sitter vi nu Jessica och jag, äter semlor, tittar på kort, lyssnar på scotts och fnittrar i kör haha.. Förstår inte riktigt hur vi kan ha så mycket att prata om efter bara ett par dagar. Imorgon kommer Hanna hit så ska vi få höra resten =)

Min darling anser mig vara en fruktansvärd schlagernörd *ler* Tycker mest det är roligt när ALLA mina vänner messar mig så fort det är något de vill veta om festivalen haha.. Nu är det bara tre veckor kvar till finalen i Globen. Fasiken vad roligt det ska bli och efteråt ska vi på schlagerbar är tanken. Måste bara sända en liten bön för att BWO vinner andra chansen och tar sig till finalen. Hade gärna sett dem live igen, för typ sjätte gången visst.. men ack denna vackra människa *suckar djupt*

Vi har förresten kommit på hur man skulle göra sveriges befolkning mycket vackrare. Eller rättare sagt att Martin är en bidragande faktor till detta. Han måste bara hitta sig en otroligt vacker fru och skaffa många många barn. Det är såna som han som absolut bör skaffa ett dussin ungar, inte Tomas Dileva.

And btw "Alla som inte dansar är våldtäktsmän" är utnämnd till kvällens låt :D

Nu ska vi krypa ner i sängen i våra snygga pyjamaser, mysa (tänt en massa ljus) och prata ännu mer pojkar.

*Nattpussar*


Partytime foton januari

   
Nattlig sammankomst efter utekväll. Lyxmåltid inklusive efterrätt serverad 05.30

       
Jessica, Caroline och jag dansade loss när Scotts var i Kalmar

    
Tjejkväll hos Linn

En dikt för mig

För flera, flera år sedan lärde jag känna en person som skrev den här dikten till mig. Han skickade den till mig och kände jag ville ha den kvar någonstans. Vill även tacka dig för alla de uppmuntrande och värmande ord du gett mig under dessa mörka vintermånader. Du ska veta att jag verkligen uppskattat dem *kramar om*

För alla sömnlösa nätter

då tankar rider mig min vän.

Om allt gott jag aldrig sagt dig

får jag se dig här igen?

Ty alla solljusa dagar

då tiden plötsligt tycks stå still.

Finns en lycka över värmen

för jag vet att du finns till.


SCHLAGER - delfinal 1

Ikväll körde det igång och jag och mina systrar är så klart i extas haha.. tyvärr kunde vi inte ses ikväll, så finns i alla fall en fördel med flera delfinaler. Kvällen slutade inte riktigt som jag förväntat mig. Själv tyckte jag allra bäst om Emilia, så blev glad att hon gick vidare, men resten var bara blä.. Till finalen gick även Alcazar och dem har jag aldrig gillat. Hade hellre sett Scotts eller Nina Söderqvist till finalen än dem. Inte lite bestörta vi blev när det gick så bra för Caroline af Ugglas. Hon är bara äcklig enligt mig och nattskjorta och turkosa stövlar på scen i melodifestivalen. Någon måtta måste väl ändå finnas??

Var hos Linn, drack lite vin och tittade på schlagern där. De andra skulle vidare in till Kalmar sen, men jag hade verkligen ingen som helst lust. Känner mig lite tråkig som gick hem, vet inte vad det är med mig. Troligtvis tappat stinget lite för en tid bara. Tog en långpromenad med Zita istället och pratade med André i telefon och sen hem. Spar mig till Stockholmsresan nu *längtar*