Fredagskväll i Nybro

Finns det något så vidrigt som tanken på att ha Carl-Jan som läkare *äcklas*
För övrigt hoppas jag verkligen att Morgan vinner lets dance. Han förtjänar det mer än någon av de andra. Helt fenomenal dansare är han =)

Haft myskväll hemma i lägenheten ikväll med mina alldeles underbara vänner. Druckit lite vin, tittat på lets dance, lyssnat på musik, diskuterat porr ur kvinnliga perspektiv och skrattat en herrans massa. Nu sitter jag och Jessica här i pyjamas och planerar vårt ett-års jubileum *ler* många roliga idéer har vi. I och med att vi började spåna kom vi även på att det snart är dags för något litet äventyr igen. Kikade också på hus på nätet ikväll. Lite beroende på att syrran och Klevis snart ska skaffa och även jobbarkompisar och grannar till oss. Då hittade vi några hus som vi kände igen från en promenad vi tog i höstas *skrattar* Den kvällen vi lyckades gå vilse i Nybro och tvingades promenera runt i flera timmar. Det är nog enbart vi två som kan lyckas med en sådan grej. Gå vilse i den pyttelilla stad vi båda växt upp och bott hela nästan hela våra liv.

Jessica ska överge mig på söndag *suck* hon ska med min lilla Niclas till Norge på skidresa. Tjyvans fähund!!! *räcker ut tungan* Dum dum dum.. hade jag bara gillat snö skulle ni fått med mig att göra.

    

Imorgon blir det dansträning hela eftermiddagen. Vi blir ett litet gäng. Henrik kommer till mig strax efter lunch och så kommer Lina, Olof, Dennis och Jessica med. Ska vara nere på skolan och träna där, är så bra med den stora lokalen. Simon hade ordnat högtalare och jag ska ta med dator och musik. Ska bli jätteroligt, hoppas jag i alla fall. Spännande att se om min nya bekantskap har dansrytmen i blodet eller ej *ler stort* Han såg det som en ordentlig utmaning haha..

Gladare än på länge, länge ;)

Kom hem från jobbet, la mig på sängen, stirrade upp i taket och log stort för mig själv. Just idag känns livet nästan snudd till perfekt. Det är bara en liten del till jag vill knyta ihop, sen så kanske *ler finurligt* Hela den senaste veckan har det hänt saker som gjort mig otroligt glad. Det är som om någon där uppe helt plötsligt bestämt sig för att jag ska få lite medvind igen och det är jag sjukt tacksam för.

Nu längtar jag bara till lördag eftermiddag så att jag nästan håller på att bli tokig. Är inget tålmodig någonstans =) Tänk att man kan känna så här inombords haha.. Hade totalt glömt hur det var ;)

*Puss puss puss*



Dans dans dans

Idag hade Dance academy i Kalmar öppet hus, det är alltså dansskolan som jag och Simon går på. Så vi har tillbringat sex timmar där med att testa en massa roliga danser. Det har varit vals, cha-cha, merengue, rumba, salsa, samba, hustle, jive och magdans. Det är verkligen superskoj och jag känner nu efteråt vilken ordentlig hop med lyckoendorfiner jag fått i kroppen. Dansen gör mig verkligen så otroligt glad och blir så laddad av energi efter ett danspass.

Vi kommer verkligen satsa på dansen den här våren. Det ser ut att bli minst fyra pass i veckan. Först och främst ska vi köra bugg steg tre på söndagar. Det var framför allt jag som ville, behöver bli riktigt inkörd i bugg känner jag. Sen efter det kommer vi gå en kurs som heter latin partymix. Då kommer det bli blandat med salsa, merengue och rumba om jag förstått det hela rätt. Sen tisdagskvällar är det motionsdans. De har ett ställe öppet här i Nybro och spelar musik under ett par timmar så att alla som är medlemmar i spinnrockarna kan få komma och öva. Onsdagar blir det att fortsätta med hustle och så ska vi få lära oss grunderna i jive. Det är nog den lektionen jag ser mest fram emot eftersom jive påminner mycket om lindyhop som är min absoluta favoritdans. Sen om vi orkar och har tid och lust är tanken att vi även ska träna själva hemma ett pass.

Så troligtvis är man i form till sommaren utan att behöva gå på det där hemska gymmet *ler*


Pappa har frågat om vi inte ville uppträda i Agebo i sommar haha.. så får väl se om det blir en liten show på dansbanan hemma eller inte. Danskvällar kommer ju anordnas så då kommer vi väl hänga där i alla fall skulle jag gissa. Är så underbart att jag äntligen hittat en sysselsättning som jag brinner för och tycker är så roligt. Det muntrar upp hela min vardag. Tänkte anmäla mig till lindyhop-lägret nästa år. Tror det kan vara en upplevelse.

För alla er som vill är det gratis att prova på alla kurser på dance academy den här veckan
http://www.danceacademy.se/schemav09.html 

Jag ska testa jazz imorgon klockan 17.00-18.00 och streetdance på torsdag klockan 19.00-20.00. Så om det är någon av er brudar som vill följa med bara slå mig en signal. Finns ju faktiskt lite annat än bara pardans *ler*

Nu ska jag läsa vidare i min vampyrroman tihi..

PUSS på er *smack*


Faan.. bitterhet eller vad?

Total kaosmorgon är det. Har såååå mycket jag vill ha ut ut huvudet. Först.. tack grabbar för en kanonkväll idag. Så förbaskat roligt att få festa lite med er :-P

Sen.. allvarligt, Harrys är en jäkla köttmarknad. Det är nästan äckligt, eller jo det är äckligt. Var tvungen att duscha länge, länge nu när jag kom hem. Hade en sån där obehaglig känsla av fingrar överallt. Varför kan inte bara män hålla sina händer i styr och för sig själva. Var inte alls på humör för kladd över hela mig.. urk!!

Det absolut värsta som finns är att såra människor, det gör ont i hela mig. Hoppas verkligen att du förstår hur ledsen jag är över att det blev så här och att du kan förlåta mig. Vet att jag kan vara klantig och att jag är en riktig idiot och skitstövel ibland, men vill att du ska veta att jag aldrig någonsin menat att göra dig ledsen eller att såra dig. Du är en sådan underbar människa och jag hoppas att du förstår vad jag berättade för dig idag och att du kommer vilja finnas kvar i mitt liv *kramar om*

I tårar...

Livet känns inte alls rättvist.. Ellen du var en sådan underbar människa och jag ber av hela mitt hjärta att du ska få vila i frid. Att änglarna vakar över dig och att du är lycklig där du nu befinner dig, att allting jobbigt i ditt liv är bortblåst och försvunnet. Önskar att saker skett annorlunda, men du ska veta att du finns i mitt hjärta och att jag tänker på dig.



Ljuset som vägleder oss i mörkret.
Den symbol som fick våra vägar att korsas och kom att ge oss vår vänskap.
*Tusen kramar och farväl min vän*


Sjuk; men planerar resor för glatta livet

Ja nu ska det bli en äventyrsvår minsann haha.. nja kanske inte riktigt, men lite roliga saker håller på att planeras in. Melodifestivalen den 14 mars är färdigplanerad och imorgon ska det bokas vandrarhem med. Sen har jag och Emelie en finfin plan. Så när jag får mina lediga veckor i vår ska vi ha en massa bravader för oss *ååh vad jag längtar* Kommer när vi är klara med detaljerna förtälja ALLT om det *puss på dig älsklingen*

Annars så ligger jag för tillfället sjuk hemma i min säng. Inte alls bästa tillfället att bli sjuk eftersom det är JÄTTEMYCKET på jobbet nu med ny personal och nya elever.

För övrigt måste jag berätta att i måndags var "palacemannen" på sandra. Hade inte sitt vanliga vita linne utan en gul skjorta (surprise). Blev till och med uppbjuden av honom, men oartig som jag var i tackade jag nej (sorry, far min har egentligen lärt mig bättre). Jo måndagskvällen tillbringades på Sandra och vi dansade en massa till Scotts. Var jättemycket folk och vi hade en toppenkväll. Både Jessica och jag hittade varsin kavaljer vi spenderade större delen av kvällen med. Min var dock inte lika dansant som hennes, men men roligt var det *ler* Jag var chaufför så fick på natten äran att köra Lina till Emmaboda. Andreas var gullig nog att följa med som lite sällskap. Så otroligt segt att köra hem därifrån annars. Kom inte i säng förrän runt femtiden. Lagom seg man blir dagen efter.

Simon och jag var och åt pizza härom dagen. När vi sitter därinne så kommer ena pizzabagaren in med en matkasse från Willys och börjar vid ett av borden packa upp bröd, smör, fil och pålägg. Jag kunde inte låta bli att tycka det var väldigt komiskt  =)

Nu ska jag ha i mig lite mat och kurera mig lite till innan sängdags.

*vink vink*

Livet borde levas baklänges

Det mest orättvisa med livet är att det slutar med döden! Det borde vara precis tvärtom. Man borde dö först, så var det avklarat. Sen bor man på ett ålderdomshem. Man blir utsparkad därifrån för att man är för frisk, hämtar ut pensionen och när man börjar arbeta får man en guldklocka första dagen. Man jobbar i 40 år tills man är ung nog att njuta av ungdomens sorglösa behag. Dricker sprit och partajar och så är det tid för högskolan. Så småningom har man kommit ända till småskolan. Att bli en liten unge och leka utan att behöva ta ansvar. Sedan blir man baby och tillbringar de sista nio månaderna i spa med lyx som centralvärme och matleverans. Sen slutar det hela med en orgasm!

Kloka ord från George Costanza ;)

Vet.. jag är lättroad idag. Här har det snöat ännu mer. Jätteäckligt är det! Fast jag har sovit bort halva dagen. Var med Simon på fest igår. Mycket trevligt, men sen kunde jag inte somna när jag kom hem. Så klockan var nog framåt halv fem, fem innan jag slocknade. Ikväll blir det en liten runda till Kalmar som det ser ut, men inte Black jack. Bestämde att vi ska in och dansa på måndag istället när Scotts kommer till Sandra. Då blir det dans nykter och det är betydligt lättare. Så får vi äntligen köra lite hustle på riktigt med.

Puss puss

2 0 0 9 - Leva i nuet?

Så nu är året 2009 och nu kommer allt det där med förväntningar, hopp om ljusare tillvaro, lite färre lösa förbindelser och en stor rejäl skål med lycka. Är faktiskt lite spänd. Vill verkligen lyckas nu, så hoppas att man kan få en liten fräsch start i vardagen igen. Ta saker som de kommer, tänka mer positivt och leva lite mer i nuet. Drömmar ska man självklart ha och jag är övertygad om att jag någon gång kommer förverkliga mina. Fast som tidigare när jag bara längtat dit istället för att leva nu och uppskatta det jag har det känts som om jag missar så mycket.


På en skala från 1 - 10 hur manipulativ upplever ni mig?


Hade en diskussion med min far för ett litet tag sen och det handlade om just detta. Han ansåg mig vara manipulativ i relationer och ansåg bestämt att jag har alldeles för många krav på min partner än vad som är relalistiskt. Så när jag funderar vidare inser jag väl själv att manipulativ kan jag nog ha tendenser att vara i vissa fall, men långt ifrån alla. Vad gäller kräsenhet. Klart som sjutton att man ska vara kräsen. Inte tror han väl att jag ska dra hem ytterligare en lastbilschaufför utan framtidsplaner?? (inget ont menat, bara att chaufförer och personer utan framtidsutsikter har det kryllat av i min tillvaro) och med tanke på hur det utspelat sig så är det väl inget konstigt att man tröttnar?!


Fick höra en såå rolig grej nyss:


En ung tjej som står i kö och ska ta vatten frågar:

- Är det vanligt vatten?

(killen bakom) - Nej det är kaffe!

(tjejen) - Nej usch det vill jag inte ha

(tjej 2) - Visst är det vatten.

(kille 2) - Nej det är kallt tevatten

(tjejen) - Nej usch det vill jag ju inte ha (och går därifrån)

*Skrattanfall bland åhörarna utbryter*


Gott Nytt År!!

Vill önska er alla ett Gott Nytt År och jag hoppas innerligt att det ska bli ett ännu bättre år än vad 2008 varit.

Det nya året firade vi in med en supermysig och rolig kväll hos Calle och Hanna. Vi hade knytkalas och det fanns en herrans massa mat. Så svälta behövde vi då verkligen inte göra. Supergott var det, alla hade gjort sådana smarriga grejer. Sedan roade vi oss med att spela twister och sjunga singstar. Så efter allt det skrålandet har min röst gett med sig. Kan knappt prata idag och gör jag det låter det som en riktig grötig rockstjärnestämma med vissa ord i falsett.

Spelade även lite Tekken inatt med Olof, och kan ni tänka er att jag vann trots att jag inte spelat sen gymnasiet. Då blev det i och för sig ganska mycket sånt eftersom jag hängde nere på AF, där i stort sett livet gick ut på Tekken.

Och allvarligt, vem sjutton köper cdn till Bonde söker fru?? Det vore då ytterligheten av att vara patetisk =)


Jag och Therese på nyårsafton

Fler kort från nyårsafton finns på fb. Kolla på Calles eller Therese sidor =) Mina egna kort får bo kvar i datorn.

GOTT NYTT ÅR