He´s just not that into you

Ibland undrar jag varför man inte lyder de där rösterna i huvudet. Så enkelt livet skulle vara om man kunde bestämma över sig själv lite enklare. Man har en egen fri vilja och ändå är man inte självsäker nog att styra den åt rätt håll. Det är illa..

Nu kommer filmen på bio som alla tjejer borde/ måste se. När jag läste den här boken första gången var jag lite förundrad över hur korkat jag betett mig sååå många gånger. Hade jag läst den här boken "Dumpa honom" när jag var 15 istället hade nog mitt kärleksliv varit betydligt mycket enklare. Ska i alla fall bli roligt att se filmen. Skådespelare som Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore och Kevin Connolly.

Bra start på dagen jag hade med, min förbannade bil startade inte. Så hoppas min far ska komma ut till stan snart så han kan hjälpa mig få igång den igen. Ska bara på ett fint sätt förklara för honom varför den står där den står haha... Stackarn, kan inte vara lätt att ha döttrar som man ska försöka förstå sig på =)

Funderar på att dissa buggträningen ikväll. Krypa ner i soffan framför en film istället och bara ha det lugnt och mysigt. Är så trött i kroppen. Den har blivit lite lätt överansträngd, men det är inte så konstigt med tanke på hur mycket jag börjat träna nu i jämförelse med innan.


Glömd... aldrig ...

Kan inte låta bli att lägga upp denna dikt som Daniel skrivit. Den kändes så passande för mig och det jag känt under en tid. Lite läskigt att en annan människa kan känna exakt likadant som en själv. Konstig nog är man antagligen inte så ensam i världen som man tror.

Glömd..

aldrig kvar..

För allt som du tar

blir jag själsvag..

Kom se min vardag

allt som du gör

och hur kärlek dör


Gömd..

aldrig mer..

För allt jag nu ser

blev ett bakslag..

Kom se min vardag

allt du förstör

och hur kärlek dör


Kuddkrig & Bert

Äntligen en dag lite för mig själv. Städat i ordning här hemma och tänkte slänga in nån maskin tvätt med. Ikväll får jag lite besök, det ska bli trevligt =)

Igår blev det jobb hela dagen. Tog en timmes rast på eftermiddagen och fikade med Sofie, min lilla syssling. Fick höra en del intressanta saker :D Efter jobbet blev det en snabb mellanlandning hemma och sen in till Kalmar och dansa. Gick fruktansvärt dåligt och det enda jag kom fram till är att trots all träning är det för lite eftersom vi inte hade någon koll alls på gårdagens turer. Kändes mest pinsamt. Tycker om Benton och vill göra bra ifrån mig.

Efteråt kröp Jessica och jag ner i min soffa och tittade på Bert. Tvingade henne lyssna lite granna på Kåldolmar och kalsipper med. Samtidigt som vi smaskade i oss popcorn, godis, ost och kex. Hade glömt hur rolig Bert är haha.. och Lasse var med (mannen i mitt liv) dock var han rejält sliskig i den här filmen. Stor mage och åt banan på ett brutalt äckligt vis. 

Jessica sov här och kan numera intyga att det faktiskt inte är en myt med halvnakna tjejer som har kuddkrig när de sover över *skrattar*

Tack för all uppvaktning!!!

Först vill jag säga "Tack, tack, tack och åter tack för all uppvaktning på min födelsedag igår".

Här har det varit fullspäckat schema nu ett tag. Vet inte riktigt hur jag lyckas få så mycket inplanerat. Ska jobba extra imorgon åt Jessica med. Fast sen blir det nog lite lugnare ett tag framöver och nästa helg är det dags för SCHLAGERFINAL med mina älsklingar :D

Tror att främsta anledningen till att jag är trött nu är all dansträning. Fem timmar i söndags, två och en halv igår och så en timme idag och ännu är det många dagar kvar den här veckan som det ska tränas på. Kämpigt bara att träningsvärken kommit tillbaka. Fast senaste veckan har varit en del intensivträning. Hoppas bara att allt det här ger de resultaten jag hoppas på i slutändan.

Längtar äckligt mycket efter en alldeles egen kock att ha här hemma. Skulle med glädje sköta allt annat i hushållet om jag bara fick god husmanskost serverad på bordet varje dag.

Funderade över en sak: Vad var det egentligen som dvärgarna i Snövit sökte efter i sin gruva? Det verkade knappast som om någon direkt visste om att dvärgarna existerade, så någon handel lär de ju inte ha bedrivit.