Väldans bra morgon

Mycket bra start på dagen, mysigt som bara den. Somnade om och drömde en massa härligt. Vill bara att det ska bli lördag nu *ler finurligt* När jag vaknade satte jag mig och började skriva ett par mail som jag skjutit på länge. Det första handlade om den där lokalen som strulat så för mig. Jag gav ett förslag till hyresägarna, så nu återstår att se om de gillar min deal och skickar mig ett nytt kontrakt. Andra mailet var en kursanmälan till en akupressurkurs som jag tänker gå till hösten. Tror att jag kan ha anvädning av den. Tredje mailet var för att beställa information om alla lamporna till ljusterapirummet jag har planer på att installera. Fjärde mailet var till Sothys, det märket jag ska jobba med. Så nu har jag börjat ta tag i livet hemmavid igen. Får se vad allting leder till. Är skitträdd, jättenervös men samtidigt sjukt förväntansfull inför ALLTING.

Den här resan var exakt vad jag behövde och jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit. Nu har jag absolut tillräckligt med energi för att skapa det företag och liv som jag vill. Kommer bli mycket, mycket jobb, men jag ser fram emot det och nu vet att jag att det finns någon som stöttar mig med. Känns underbart ;-)

Nu ska jag in till Ramblan och ta en mysfika med Christina. Inte setts sen i lördags så vi har sjukt mycket att ta igen nu hihi..

Kommentarer
Postat av: Hanna..

inget mail till mej...? :(

2010-04-11 @ 12:54:14
Postat av: Theres

Låter underbart!


Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback