Salongen på G

Nu är arbetet med salongen igång. Idag har pappa och jag slipat lister och börjat måla dem och köpdisken. Hoppas verkligen att detta kommer bli snyggt. Jag är inte den bästa på inredning, så man får verkligen anstränga sig nu och försöka tänka ut vad som kan vara snyggt. Ska till jysk imorgon och kika på ett soffbord som jag tyckte verkade kunna passa min stil. Hoppas att det passar för det är lite billigare än det tidigare jag såg.

Har precis haft en storstädning utav köket och det behövdes verkligen. Enda jag inte orkade idag var kylskåpen. Så får ta och plocka ur dem och torka någon dag med. Hus har både för och nackdelar har jag märkt, men nu är¨åtminstone köket i bra skick och trädgården på framsidan ser snart ut som jag vill.

Nu ska jag fortsätta läsa min fantasy och sen krypa ner i sängen och längta efter att min älskling ska komma hem från jobbet och mysa med mig.

Laddar för årets kräftskiva

Lördagseftermiddag och jag sitter och läser i andra boken om Temeraire. En drakfantasy som utspelar sig ur Englands synvinkel under kriget mot Napoleon i början av 1800-talet. Mycket intressant vändnig på verklig historia tycker jag. Tidigare idag har jag varit på fotboll, Madesjö mot Pukeberg och det blev 1-1. Var skönt och soligt väder så var inte så hemskt att titta. Hade sällskap av Emmys pojkvän och hans kompis.

Ikväll blir det årets kräftskiva med familjen. Vi ska till Annika och Leif. Fast varken Ida, Johan eller Andreas kommer med. Det är lite synd, fast så blir det ibland. Ser mycket fram emot det i alla fall :-)

Kräftskiva


Lord, I lift your name on High

Hittade nyss några gamla skivor och bland dem fanns en av mina absoluta låtar från KU-perioden. Nämligen The Petras Lord, I lift your name on high. Blev riktigt glad när jag hörde den och fick några flashbacks.

Har varit och tränat idag och ska snart till banken och skriva på de sista papprerna sen har jag mitt lån klart. Nästa vecka ska mina föräldrar och jag börja fixa med min lokal hoppas jag och inom kort borde jag kunna vara igång med min salong hihi.. =)