Tjejkväll i Örsjö

Ikväll har jag varit i Örsjö hos Petra och vi har haft hand om en tjejkväll så jag har masserat en herrans massa händer *ler* Lite småtrött i armarna nu, men det var en jättetrevlig kväll. Kika gärna in hennes hemsida om ni vill. De är förresten Petra som hjälpt mig att inreda min salong. http://www.skattskrinet.se Petra stackaren har fått laga mat och dona hela dagen. Så jag har nog haft det ganska soft i jämförelse.

Nu har jag äntligen börjat landa efter all stress och oro, och FAKTISKT så känner jag mig helt coollugn just nu. Känns som om mitt liv är i ett bra skede. Egentligen har jag precis allt jag för tillfället vill ha (nästan, hittade ett par nya skor på nätet :P ), men rent levnadsmässigt. Känns riktigt, riktigt bra, och jag hoppas sannerligen att ni alla kommer in till mig i salongen och gör allt för att sprida ryktet om den haha..

Nu ska jag värma vatten till min varmvattenflaska och sen krypa ner i sängen och mysa med den. Saknar min vetenalle lite, den var gosigare att krama på.
Pusss

Drömmen besannad

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera, men NU har jag ÄNTLIGEN startat min lilla hudvårdssalong Bella Derma. En massa hudvård, shapemaster och IPL kommer jag att köra. Hjärtligt välkomna in till mig allesammans på Stationsgatan här i Nybro. Kolla gärna in hemsidan med http://www.belladerma.se.

Bella Derma - Hudvård i Nybro

Behandlingsrum på skönhetssalongen
Hudvårdssalongen