Komma ihåg drömmar

Blev inga övernaturliga effekter på min kropp i drömmarna inatt. Kunde motstå Heroes trots allt. Däremot så räddade jag en häst ur en gigantisk, katolsk kyrkruin. Mycket spännande hur man kan få till sina drömmar. Kanske skulle ta tag i att börja skriva ner dem igen. Kunde bli en riktigt rolig novellsamling det där haha.. Rätt lustigt för de flesta som jag pratar med kommer inte ihåg någonting och jag minns i stort sett alla mina drömmar varenda morgon när jag vaknar. Kommer till och med ihåg en hel del drömmar från när jag var liten. Fast mardrömmarna har nog hakat sig fast aningen djupare. Farfar och jag som blir jagade av vargar eller den gången det var krokodiler på gatan utanför huset ;)

Har drop-in på salongen idag, men hittills är det lugnt. Önskar jag kunde ta en promenad istället, är helt underbart väder. Förutom kylan då så klart, den klarar jag mig lätt utan. Nej det få bli en kopp te och så påbörja att göra en presentation i powerpoint för Shapemastern. Tänkte jag ska använda mig utav det när jag har utbildningarna, blir lite lättare att komma ihåg allting man ska säga då när man har lite stöd från bilderna. Jag har ju tendens till att vara lite tankspridd ibland.

Ha en bra dag allesammans =)

Botar tristess med Heroes

Då har Ida och jag börjat kika på hotell inför syskonens melodifestivaltripp till Stockholm. Hittade en hel del hyfsat fina och bra alternativ. Så vi ska inkludera Lina i planerna när hon kommer hem ifrån sitt tjohejsan i Borås. Fasiken vad roligt vi ska ha. Alla fyra systrarna på samma hotellrum med fest, schlager, skratt och en massa goda drinkar.

Lite tradigt när Lina och jag bor näst in till grannar men aldrig lyckas befinna oss hemma samtidigt. Fast vi har en liten plan på att festa till det och eventuellt gå ut och dansa lite på lördag. Var the Playtones på Sandra, det kan ju faktiskt vara skoj. Så är det någon som är sugen bara hojta till =)

Sitter och funderar över om jag faktiskt ska ta och skaffa mig en tv trots allt. Jag tittar aldrig på tv, men film och serier blir en hel del och det är lite småirriterande att behöva se allt på datorn. Har varit lite uttråkad senaste kvällarna så nu har jag börjat se om Heroes haha... Trodde jag skulle komma ihåg mycket, men oj vad minnet sviktat. Fast iofs är det flera år sen de där avsnitten gick, så kanske inte alltför konstigt.

Så i natt kommer jag säkerligen både flyga och bända tid och rum i mina drömmar ;)

Heroes