Huvudstadens fiskelycka prövad :P

Japp fiskarna på Smilefish i Stockholm var mycket lyckliga efter att ha fått sig ett ordenligt skrovmål ifrån mina fötter haha.. Väldigt speciell känsla och kittlade så att jag trodde jag skulle sparka död på fiskarna ibland. Men både Simon och jag gick därifrån med väldigt lena och gosiga fötter. Därefter gick vi hem och lagade fantastiskt god mat i hans nya lägenhet i Västra skogen.

Hade lite kurs och andra relaterade jobbgrejer när jag ändå var i stan. Sen på lördagen fikade jag tillsammans med Helena och Cecilia, mina supersöta studiekamrater från hudvårdsutbildningen jag. Vi hade en massa att prata om och har bestämt att detta gör vi om *ler*. Där efter blev det en två timmars lång massage och avslutning med vin och annat gott i goda vänners lag.

Idag har jag promerat runt en massa och besökt en vän och vi hade en väldigt trevlig eftermiddag.

Tack alla gulliga för att ni förgyllt vistelsen här. Särskilt du Simon!!
Kram Kram

   
Så här otroligt sociala är jag och min vän sista kvällen.
Pst... schh.. vi spelar ju betapet så klart :P


På väg mot framtiden

För en vecka sedan satt jag ensam hemma, nedstämd, trött på vardagen och allt kämpande med företag, ekonomi och sjukdomar hit och dit. Så i fredags eftermiddag fick jag ett telefonsamtal om ett jobberbjudande, och inte vilket som helst. Detta är jobbet som de flesta hudterapeuter bara drömmer om. Dessutom var jag den första de ringde och mannen jag har hållit utbildningar åt hade lovordat mig för tjänsten. Känns inte som att sådant här riktigt händer. Det är lite overkligt. Jag kommer få chansen att jobba med precis det jag vill och har möjligheten att påverka arbetsplatsen från första början.


Självklart kommer jag ha kvar min salong och arbeta med den, så detta jobb blir ett underbart komplement. Nästa vecka när jag varit på första mötet kommer jag kunna berätta mer om vad det är som är på gång. Men jag kan säga redan nu att mitt humör är på topp och att det är underbart med lite medvind igen efter den här sommaren. Sedan säger man självklart inte nej till ytterligare ett uppsving i karriären. Någon gång är jag övertygad om att min stora dröm kommer gå i uppfyllelse. Siktar man mot stjärnorna lär man åtminstone komma till månen, och det är jäkligt långt de *ler glatt*


Glädje ;)


Dagligt illamående

I en veckas tid nu har jag haft ett fruktansvärt illamående. Varit illamående i stort sett hela dagarna och kämpat för att mostå frestelsen att springa ut och kräkas på toaletten när jag har kunder. I morse vaknade jag vid fem, låg i sängen och kände hur hela rummet snurrade. Sjösjuk i min egen säng, det känns inte alls kul.

Och nej, jag är inte gravid. Detta beror på någonting helt annat. Ingen huvudvärk och inget ont i magen, jag förstår verkligen inte vad det kan vara. Funderat över om det kan vara någon slags stressfaktor, men vet inte om jag stressat särskit mycket mer nu än tidigare. Ska uppsöka läkare på måndag om det inte gått över tills dess :s