Julmust & köttbullar

Tänk vad skönt jag har det ibland.. Kännt mig stressad ända in i benmärgen, men ikväll är jag helt lugn i sinnet efter min promenad med Martin. Handlade lite julmust & köttbullar &  gjorde köttbullemackor. Så nu sitter jag här i sängen & äter iförd enbart strumpbyxor & linne. Känner mig totalt osexig, men ack så skönt att bara vara. Har umgåtts med så mycket människor senaste tiden att nu var det härligt att få en stund för mig själv.

Lyssnar på Robbie Williams "Angel", det är en så vacker låt.

Imorgon har jag en "att-göra-lista" på två A4-sidor, sen fredag & lördag ska jag äntligen få julpynta. Här hemma ska det bli riktigt roligt att dona lite. Jag älskar julmys =) Är första året på evigheter som jag ska få pyssla om mitt hem juligt utan att någon lägger sig i. Tomtarna kommer åka fram redan till helgen. Första advent, so whatever.. Om jag ska vänta ända tills jul med att sätta fram dem (som alla säger att man ska) måste jag ju packa ner dem innan jag hunnit njuta färdigt. Nej se nu bestämmer jag alldeles alldeles själv *ler stort som bara Hanna kan*

Nästa fredag den 5 december är ni alla välkomna hem till mig på förfest innan vi åker in till Sandra & dansar till Black jack.

Dessutom vill jag önska er välkomna till Linnéakolan nu på söndag den 30/11 då det är julskyltning i Nybro & vi har öppet hus på skolan. Stora Nygatan 15..

Måste passa på att ge en STOOOR GRATTISKRAM till min lilla Sofi *puss på dig sötis*

Runda barn.. i julklapp?

Hittade precis en perfekt julklapp till mina föräldrar. Dessvärre tror jag att det är ganska taskigt av mig att ge den, de kanske skulle ta lite illa vid sig *ler* Är en bok som heter "Runda barn" och handlar om hur man som förälder ska hantera barns vikt och hälsa. Lillasyster hemma sköts inte som hon borde haha..

Nae men allvarligt, finns väl ingen som vill ha tjocka barn =)

Varit på sjukhuset idag och medicinerats lite. Blev jättetrött, så tänkte trots det kyliga vädret ta en promenad snart. Gå bort till faster och testa ett par skridskor de hade hemma. Ska till ishallen med Ammy imorgon var det tänkt. Första gången sen jag fick min reumatism som jag ska åka skridskor. Pappa hittade ett par hemma, men de är tjejskridskor och 20 gånger svårare att åka på om jag inte minns fel.

Träffade en kille i helgen som pluggat ett år till sjukgymnast och inte visste vad reumatism är. Det tyckte jag var underligt. MS och reumatiker måste ju vara de som går till sjukgymnaster mest förutom de med idrottsskador..

Helgen i Lund

Nu sitter man hemma i soffan igen efter en otroligt härlig helg. Var skönt att komma iväg måste jag säga. Simon, Ida och jag åkte ner till Lund i fredags kväll. Henne dumpade vi hos Johan, drack lite kaffe och sen åkte vi till hotellet. Hade det riktigt mysigt. Haha.. som Ida kommenterade; vi hade nästan som en liten kärlekshelg *fniss* Naew inte riktigt..

 
Simon så där lagom bitter på mig för att jag tvingar honom vara med på kort tihi.. =)
och jag alldeles jättemycket påpälsad som vanligt; tre par vantar.. slå den ni *skrattar*

Nackdelen med Lund var att trots söderläget var det betydligt kallare än hemma. Jag skrek högt så fort vi kom utanför dörren. Kyla är såå läskigt!! Trots detta så traskade vi huttrandes runt på stan en stund innan vi hälsade på Per och Christina. På kvällen var det partydags. Fira Evas födelsedag och vinka hejdå innan hon flyttar till andra sidan jorden. Det var en otroligt trevlig kväll med god mat och dryck. En massa skojiga människor med både från Nybro, Torsås och Lund.

                                   

Notera de fina korten när vi twistade. Simon svängde höfterna riktigt fint tyckte jag *ler*

Så vad har mer konstaterats? Jo i bilen ner fick jag det slängt i ansiktet att jag aldrig kan bli kär i någon "riktig" människa. Vad som nu menas med detta????

Oooch Ida och jag vill mer än gärna åka till en solig plats (surprise) och med nöje bli bruna och skrynkliga ;-D

Snöigt på taken

Haha.. nog fick jag rätt om att det minsann skulle komma snö. Här är beviset från i morse utanför mitt sovrumsfönster.



Tur jag ska ner till Skåne i helgen, behöver jag inte se det. Fast så länge solen skiner tycker jag det kan vara nästan lite trevligt. Ser mysigt ut så länge jag håller mig inomhus =)

Var sån där icke-sova natt igen. Glömde bort mina mediciner och det slutar alltid så dumt då. Var ute och traskade runt klockan två inatt och måste säga att Nybros gator faktiskt var lite läskiga. Mötte en så underlig människa, fick till och med hjärtklappning.

Update

Fredagskvällen åkte jag, Jessica och Ola till Växjö konserthus och tittade på Chicago. Den var otroligt bra och vi hade en jättetrevlig kväll. Till på köpet upptäckte jag i pausen att det var Daniel som sysslade med ljuset. Så sprang och pratade med honom en stund efter föreställning. Helt otroligt roligt att stöta på en gammal kompis så man inte träffat på fyra år. Han gav mig även lite hopp om att kanske kanske få biljetter till Jesus Christ Superstar i Malmö med *hoppas hoppas hoppas* Bra med kontakter =)

I lördags firade vi Kim lite granna. Hade besök från Jönköping och en väldans rolig kväll. Flickorna var lika söta som vanligt och min lilla Sofi kom till Nybro en runda med, blev jag glad.


                   


Igår var Ida här = syskonmys!! Vi gick en liten shoppingrunda på stan. Hittade ett par jättefina stövlar, lite underkläder och en varm, härlig kofta. Sen var vi och simmade en runda. Gav även klätterväggen ett försök och det gick överraskande bra måste jag säga. Undrar hur många liter vatten man svalde?? Usch simhallen är rätt äcklig egentligen, alla dessa baskilusker... Inte lätt att låta bli och tänka på det när man jobbar som jag gör. Kom på varför jag undvikit simhallar de senaste åren i alla fall haha..

Imorgon har Martin lovat hjälpa mig med bilen. Ville bara säga att du är bäst vännen  *kramar om* =)

Och det där med tre månaders icke-dejting.. Lättare sagt än gjort!!

TWILIGHT

Lilla jag som formligen älskar vampyrfilmer är så glad idag. Äntligen kommer en film som jag då innerligt hoppas ska leva upp till mina ideal för hur en vampyrfilm ska vara. But you never know...

Twilight bygger på Stephenie Meyers roman "Om jag kunde drömma" och har världspremiär den 21 november. Faktiskt även premiär i Sverige vid detta datum. Snälla säg att det finns någon som vill gå och se den med mig???

Citat:

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."


Tre månaders icke-dejting???

Skrattar mig själv rakt i ansiktet.. snacka om att vara förvirrad. Jag och pojkar, ingen bra idé!!! Läste nyss en artikel om att helt och hållet göra uppehåll med sitt dejtande (stå emot suget).Tre månaders icke-dejting och leva-livet-tid för sig själv istället. Hur låter det?

Tre månader borde inte vara helt svårt att lyckas med. Fast det där stå emot suget grejen vet jag inte. Egentligen handlade artikeln om tjejer som inte kan leva singlar utan trånar efter förhållande och hamnar i den ena efter den andra dåliga relationen enbart för att slippa vara själva. Så kallade "förhållandetjejer". Sådan är jag inte, är alldeles för kräsen för att göra så tror jag. Så frågan är var gränsen för mig ska gå vad det gäller denna uppehållsregel. Får man inte skaffa nya nummer eller snacka på nätet heller?

Men singeltipsen var:
-Fokusera på dig själv
-Lär känna dina behov
-Ha rätt inställning

Nå ja.. har jag klarat tre månader utan att shoppa skor ska jag väl klara tre månader utan att dejta *fniss* Bryta den negativa spiralen av att hoppa från den ena till den andra.. mm =)


Klantiga lilla flicka

Skulle bara ha ett knäckebröd med ost, men osthyveln har ett oerhört hat mot mig och gick till en ondskefull attack mot min stackars hand. Detta blev resultatet och det gör såååååååååååå ont *snyftar högt* Varför vill världen mig sådan ondska?


Chicago & älskade träskor

Nu är det bestämt att vi inom kort så åker ett gäng och kikar på musikalen Chicago i Växjö. Älskar musikaler, så det ska bli riktigt skojigt. Cellblock-tangon är bara så grymt häftig. Ska försöka hinna hälsa på mina kära vänner då med.. promise!!



Igår kväll blev det en sväng till Sandra med Jessica, Lisa, Simon och Ola. Joddla med Siw spelade. Själv kan jag enbart en låt, så kan inte säga att jag uppskattade det något vidare. Dock dansar jag ju för dansandets skull, så hade väldigt roligt ändå. Blev mycket glad över en komplimang jag fick i slutet av kvällen. En vilt främmande kille (som för övrigt såg väldans bra ut) kom fram och berättade för mig att han tyckte jag dansade helt underbart vackert. Han hade också fått för sig att jag nog var ifrån Sydamerika *ler* det kändes roligt att höra eftersom jag alltid tyckt att det är där man hittar jordens absolut vackraste kvinnor.

Och hallå hallå titta vad jag hittade på
www.hasbeens.se =) För er som glömt så var det nästan exakt sådana jag traskade runt med för några år sedan *ler* Måste leta fram dem igen. Är så sjukt roliga tihi.. som jag älskade dem och jag minns min fars aggressionsutbrott så fort jag visade mig i dem. Nu kan jag äntligen ge svar på tal!


Hey handsome

Haha.. kom på en bild till som måste läggas ut =)


Martin var oigenkänlig för mig i lördags, men så supersnygg *ler* Röstar stenhårt för sån här klädsel även i fortsättningen vännen.

Ikväll ska vi in till Kalmar och dansa. Känns bra nu när koreografin till vår hustle sitter, är enbart näst sista turen och sen det där med tretakt vi ska lyckas ordentligt med också. Rock´n roll går inte riktigt lika bra. Tror mycket beror på min extremt dåliga kondition. Sen har vi inte övat lika mycket på den heller i och för sig. Större delen av lektionerna har gått till hustle. Till våren kommer vi förhoppningsvis kunna fortsätta med Lindyhop. Sen försöker vi nu får så många vänner som möjligt att börja en ny buggkurs. Så alla som är intresserade bara hör av er =)

Not as planed


Lördagskväll & underliga saker händer

         

Efter en otroligt rolig och givande helg var tanken för veckan kurs i Västerås och leva livet i Stockholm ett par dagar. En timme innan flyget går ifrån Kalmar måndag kväll ringer de från företaget och berättar att kursen blivit inställd. Förbannad så in i helvete traskade jag runt ute i kylan i Nybro i två timmar för att lugna ner mig. Fast idag känns det inte som om det gjorde så mycket att den inte blev av. Haft det väldans trevligt här hemma. Igår var jag på middag i Kalmar och gjorde ett litet biobesök. Såg nya Bondfilmen, den var ungefär som jag förväntat mig.
Ida har sovit hos mig i två nätter med. Skönt med lite sällskap ibland faktiskt. Aldrig riktigt gillat det där med att vara själv för länge haha.. Har faktiskt till och med lagat lite mat åt henne. Tänka sig va ;)