Fullspäckat

Ja nu har man sett till att sysselsätta sig ordentligt ett par dagar. Agebodagen i torsdag som blev riktigt lyckad. Runt 700 personer var det hemma och kikade. Sen på kvällen grillade vi och dansade på dansbanan en massa. Fredagen blev det lite underklädesshopping och sen kom Elsa med Ludde och Diesel och hälsade på en stund. Vi smaskade i oss lite fruktsallad. Så roligt att få träffa henne, är inte helt ofta vi hänger längre eftersom hon bor i Göteborg. Visserligen gjort det i evigheter nu. På kvällen blev det lite party hos Olof. Vi var ett litet gäng. Martin och Johan kom dit med, helt kalasglada bägge två haha.. Jag åtog mig chaufförsrollen för kvällen. Så hängde med dem ner till 29an en runda med.

Gjorde precis ett sånt där quiz på facebook om vilken karaktär i Desperate housewives. Blev Susan Mayer haha.. efter skriver de kommentaren;

"Du är en väldigt klumpig person, men du har rolig humor och en älskvärd personlighet. Du är inte av den smartaste sorten, men du tar dagarna som dom kommer. Du är väldigt beskyddande, men det beror på att du bryr dig om dina nära och kära. Du kan verkligen inte laga mat."

Vad säger ni om detta??? *skrattar*

AGEBODAGEN

                               
               
                           


FREDAGSKVÄLL

                                            

Kommentarer

Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback