Annas bröllop uppe i Västerås (jättekliv för att komma dit... döööjobbigt)

Jepp någon vecka sent sådär lägger jag in några bilder från Annas bröllop,
så att alla känningar till bruden kan få sig en kik.

Bröllopsparet

Bröllopskyss

Sen blir det lite bilder på oss som hängde där *ler* Nämligen det nya lilla kärleksparet Simon och Karolina samt JAG. Som enbart är med på ett enda kort på grund av att jag alltid blir kameraman. Därav måste detta läggas upp. Solen skiner ju med så måste visa att vi fått åtminstone en solig dag den här sommaren. (Även om det sen började regna senare på kvällen)

Simon & Karolina   Hancho

Till slut vill jag bara tillägga att efter den här helgen är mitt bröllop så klart som färdigplanerat.
Nu ska jag bara hitta en brudgum med ;) Först tillkvarn.. och OBS!!!

Inga barn tillåts inom detta äktenskap!!!

Fredagen den 13 försenad

Idag har varit min otursdag. Började med att jag trots att jag var nykter igår kväll vaknande med något som liknade en av de värsta bakfyllor man kan tänka sig. Mådde fruktansvärt illa, hade feber och huvudvärk. Sätter hostmedicinen i halsen, men känner trots det inte ens smaken av denna avskyvärda dryck. Får sätta mig i en trång och varm bil (där jag nästan kräks) och åka i sex timmar med endast en kort matpaus. Maten var svindyr, smakade ingenting och var allmänt oaptitlig. Väl hemkommen tappar jag nycklarna ner för hela trappan. Har ingen mat hemma och inga pengar att handla den för. Lägger mig i sängen och försöker komma ut på nätet, då har min router lagt av. Bestämmer mig för att titta på en film jag velat se länge. Då går den inte att packa upp på datorn, utan jag får titta på en gammal skitfilm istället. Så får jag ett telefonsamtal som får mig asförbannad och att brutalt börja storgråta. Dessutom måste jag imorgon såra en person som jag tycker väldigt mycket om. Som har ställt upp för mig jättemycket nu i sommar. Förutom allt detta har jag åter fått lunginflammation OCH vi har inte full klass till skolstarten om två veckor..

Kan livet kännas mer skit en söndagskväll??????????????????????????????

Tisdagarna med Morrie

Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom är en bok jag måste rekommendera. Helt underbar, läs den söta ni ;)

Tisdag kväll.. Varit med Maria i Bergkvara och tittat på syskonen Blombergs musikshow. De var jätteduktiga hela högen. Niclas ringde förra veckan och frågade om vi inte ville komma. Klart man åker ner, händer just inte särskilt mycket annat här ändå. Måste vara mysigt att vara så många syskon och alla har fantastiska sångröster. Tänk vad roligt att titta på Allsång på skansen med en sån familj. Min familj sitter dock och skränar för full hals, men är då ingen skönsång direkt.

Helgen som varit har varit totalt fullspäckad med fest. Tre dagar i rad, helt underbart. Mycket givande kvällar, och sorgliga. Sagt upp kontakten med mitt ex helt och hållet nu. Han betedde sig ordentligt illa mot mig, och det är alldeles för svårt att kunna förlåta. I vilket fall fredags var det tacokväll hos Jonas, så vi satt där ett litet gäng. Drack lite gott vin och hade trevligt. Lördagen kom Maria Halai och Ella till Kalmar och vi  och Sofi  var hos Maria och förfestade. Sen drog vi till Vallen, en väldans massa folk man kände. Sånt gillar jag. Söndagen var man lite sleten, men självklart skulle det festas ännu mer. Vi åkte till Strand och drack skumtomteshot och härjade järnet. Jag blev dock sjuk så hela dagen igår låg jag till sängs, hostade och mådde hemskt. Fast med lite hostmedicin och andra medicilusker blev det bättre och idag har jag kunnat jobba lite igen. Semster hehe.. jo visst ;)

Till helgen blir det bröllop. Anna ska gifta sig så jag Simon och Karolina ska upp till Västerås. Bröllop får man noja av. Jag drömde inatt att jag gifte mig, världens vackraste klänning och hår.. ååh *suck* Sen nästa gång jag somnade om drömde jag att mitt nya drömhus renoverades. Jag är supernojig haha.. Längtar nog efter lite äkta lycka.
 
Kyss            Vi blåser bort