Kurs i Östersund

Nu sitter jag på Östersund flygplats efter att ha hållt kurs på Dolce vita spa school i två dagar. Pratat en herrans massa så min hals är helt slut, men det har gått riktigt bra. Tjejerna verkade jättenöjda och tackade mig verkligen. Nästa tripp dröjer till början av juni. Åkte tåg upp och jag är verkligen less på att vara så glömsk och förvirrad som jag är. Tror ni inte att jag glömde mobilen på tåget. Får se om den går att få tillbaka. SJ var inte direkt hjälpsamma. Så vill ni ha tag på mig nu är det via jobbtelefonen.

Imorgon blir det jobb i salongen och likadant på lördag. På lördag eftermiddag/kväll kommer det några tjejer från Oskarshamn som jag ska gå igenom IPL och Shapemaster med. Så det är väldigt mycket hela tiden nu. Det känns jättekul även om jag är björntrött haha.. Ide under vintern hade varit något för mig. Fast mitt ide skulle bestå av en solig sandstrand. Där kan jag ligga ett par månader medans kylan kommer och går.


Schlager 2011

Här kommer årets schlagerbild på systrarna från Globen. I helgen var vi i Stockholm och kikade på finalen i melodifestivalen. Vi hade hur roligt som helst och levde loppan. För första gången fick vi sitta på parkett och vi blev även intervjuade av tv. Så på söndagens dagen efter program är vi med en liten snabbis exakt två minuter in för dem som vill kika på klippet. http://svtplay.se/v/2357072/melodifestivalen_2011__dagen_efter

Vi hejade som märktes på the Playtones. Tyvärr gick det inte så bra för dem som vi hoppats, men besvikelsen var inteöverdrivet stor. Tyckte generellt att det var helt okej låtar med i år.


TiVo

Börjar känna mig lite som Miranda i Sex and the city. Ligger här framför tvn och bara äter, äter, dricker en massa och äter lite till. Behöver ju inte ens TiVo eftersom jag inte missar ett endaste program. Nej nu har jag verkligen tröttnat på att vara sjuk. En vecka till sängs är katastrof. Känner mig som en fet valross. Nästa vecka skaffar jag nytt gymkort på friskis så det så. Dags att börja göra något åt kroppen inför Sommarstrand haha..

Så har man fyllt tant med och mina kära vänner måste även upplysa om att man efter 25 inte längre kallas för singel utan för ogift utav svenska staten *skrattar* sug på den.. Jenny var på besök hela helgen, så vi skulle festat till det och firat mig, men blev inte riktigt så. Hon fick stå ut med en kraxande och febrig vän istället. Men var såå roligt att äntligen få träffa min underbara vän igen, och en liten tjockismage hade hon fått med. Stort grattis älskade du.

Nå ja.. till helgen blir det "girls night out" med The Sisters som lär heta duga. Fredag morgon drar vi upp till Stockholm alla systrarna. Schlagerdags *jublar* Vi ska bo på ett mysigt vandrarhem vid Fridhemsplan. Så helgen kommer bestå utav fest, shopping och schlager. Tror att vi kommer få riktigt roligt. Just nu känns det  som att jag kommer heja på the Playtones. Personligen gillar jag Nicke Borg, men finns väl för många storfavoriter för att det ska kunna gå bra för honom. Dock ska man aldrig säga aldrig. Vi trodde inte att Malena Ernman skulle kunna ta hem allting, eller framför allt trodde vi inte att den där hemska Caroline af Ugglas skulle kunna ens lyckas lite. I år satte jag dock 8/10 utav finalisterna. Så är nästan lite stolt. Jag hejade inte på Sanna Nielsen och hade inte heller väntat mig att Sara Varga skulle lyckas slå Love generation.

JA MÅ JAG LEVA, GE MIG EN SPANJOR