Lång dag på salongen

Ja, idag blev det en lång dag hemifrån. Fast den började väldigt bra med att älsklingen köpte frallor och så blev det en mysig liten familjefrukost innan det bar av till salongen. Idag hade jag inte så många kunder, men några på morgonen och sen några sena. Däremellan passade vi på att öva på några nya behandlingar som Frida och vår praktikant Tilda ska lära sig. De klarade det galant så nu är det bara att fortsätta öva för dem.
 
Håll utkik på hemsida, fb och bokningssida så kommer det ibland ut lite erbjudande på elevbehandlingar!
 
 När vi stängt fixade Frida mina fransar så nu känner jag mig som människa igen. Tänk vad de här fransarna kan göra att man känner sig fräsch och snygg. Kör på 11 mm med C-kurva över hela nu. Lite kortare längst ut och längst in då jag vill att ögat ska öppnas upp något istället för att ge en svepande känsla. Love it!!
 
Därefter bar det av ner till bowlinghallen för att träna och slå några klot. Övade på att spärra tian och sjuan. Fick lite hjälp av Peter som driver hallen med att korrigera var jag skulle stå och sikta. Så nu känns det som att jag kan få ner dessa tgvå käglor trots att jag inte har något spärrklot. Kanske kan vara ett bra tips på julklapp till mig annars *ler*
 
Nu ska jag skriva spalten till tidningen Nybro extra innan jag släcker ner och somnar.

Kommentarer

Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback